GOSSIP

Ο Ηλίας Μπόγδανος επέστρεψε στο σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του [εικόνα]

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Ηλία Μπόγδανου με τον κορωνοϊό, αφού ο ίδιος χθες Τετάρτη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες μέρες.

Θυμίζουμε πως ο Ηλίας, λίγο μετά τον τελικό του Survivor, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση, είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και στην πορεία εμφάνισε και συμπτώματα ενώ βρίσκονταν σε καραντίνα στο σπίτι του.

Μάλιστα ο τραγουδιστής χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς η κατάστασή του εμφάνισε επιδείνωση και όλο αυτό το διάστημα παρέμεινε αισιόδοξος όπως φάνηκε μέσα από τις αναρτήσεις του στα social media.

Το απόγευμα της Τετάρτης άφησε το κρεβάτι του νοσοκομείου και με ένα διάπλατο χαμόγελο από το σαλόνι του σπιτιού του αποκάλυψε ότι βρίσκεται και πάλι στο σπίτι του ενώ έστειλε και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους διαδικτυακούς του φίλους που τον γέμισαν ευχές στις δύσκολες ώρες που πέρασε.

«Και… επιτέλους σπιτάκι!!! Το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου, μαζί με τις αμέτρητες ευχές και την αγάπη σας, που πραγματικά με αφήνουν χωρίς λόγια. Μόνο ευχαριστώ μπορώ να πω ξανά και ξανά.. Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας όλα όσα έρχονται! Είναι πολλά ! Τώρα ξεκινάμε» έγραψε στη λεζάντα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!