GOSSIP

Η Δέσποινα Βανδή βρήκε νέο έρωτα; Δείτε τί αποκάλυψε η Soula Glamorous

Δεν έχουν περάσει, παρά μόνο λίγες ημέρες, από όταν έσκασε σαν βόμβα, η ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, μετά από πολυετή γάμο και ήδη άρχισαν οι φήμες πως η 52χρονη τραγουδίστρια (χθες γιόρτασε τα γενέθλιά της), έχει βρει ένα νέο έρωτα στη ζωή της. 

Τις σχετικές αποκαλύψεις τις έκανε η Soula Glamorous, η δημοφιλής influencer των ελληνικών social media, που κανείς δεν γνωρίζει την ταυτότητά της, αλλά συχνά οι αναρτήσεις της για τους celebrities έχουν αποδειχτεί απόλυτα εύστοχες!


Σε μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από follower της, για πιθανό νέο δεσμό της Δέσποινας Βανδή  με τον ηθοποιό που υποδύεται τον Μάνο Βόσκαρη στη σειρά Άγριες Μέλισσες, η Soula Glamorous υποστήριξε, πως η Βανδή είναι ερωτευμένη με κολλητό φίλο του Βασίλη Μπισμπίκη, γι’ αυτό και την έχουν δει πολλές φορές μαζί του.


«Λοιπόν, έλα, αποκλειστικό. Δεν τα έχει μ’ αυτόν γιατί είναι παντρεμένος με παιδί, αλλά με κολλητό του φίλο. Γι’ αυτό σκάει συνέχεια σπίτι του και οι ρεπόρτερ Σούλας που είναι παντού έδωσαν το ρεπορτάζ στα κεντρικά από έγκυρη πηγή. Τώρα ποιος είναι ο κολλητός δεν ξέρουμε ακόμη, θα γίνει ανακοίνωση από τα κεντρικά μετά από Πάρο», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!