GOSSIP

Οι Σάκης και Μαριαλένα ξεκαθάρισαν τι ισχύει με τη σχέση τους [βίντεο]

Στην «Ιδιωτική Κατακραυγή», το κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube, μίλησαν οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δυο τους μίλησαν για όλα, αλλά το κυριότερο είναι πως διαψεύδουν πως επανασυνδέθηκαν στο Survivor παρά το γεγονός ότι μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι συνέχεια μαζί.

«Φίλοι φίλοι φίλοι! Τι με κοιτάζεις έτσι;» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και συνέχισε: «Είμαι αντικειμενική, όλοι οι άνθρωποι έχουν μειονεκτήματα. Ο Σάκης είναι ισχυρογνώμων, δεν μου αρέσει όταν λέει ότι έχει πάντα δίκιο. Μου την δίνει όταν επιβάλλεται με άσχημο τρόπο. Είναι κολλημένος με τις επιχειρήσεις του, οπότε αφήνει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση του. Το τελευταίο διάστημα μου είχε βγάλει αρκετή ζήλια, αλλά μάλλον τον είχαν πιάσει τα ψυχολογικά του».

Ο Σάκης Κατσούλης είπε από την πλευρά του: «Ήμασταν πέντε μήνες χωρισμένοι, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε ήταν 2 μήνες. Δεν έχω κοπέλα. Πού να τη βρω; Δεν νομίζω να με δεχτεί καμία στη ζωή της με αυτά που έχουν γίνει.

Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου δεν ξέρω. Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε, η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα και τα νεύρα μου με την πανδημία και τα μαγαζιά μου».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!