GOSSIP

Η Britney Spears πόζαρε τόπλες και τρέλανε τους φαν της [εικόνα]

Μια πολύ σέξι πόζα της, αποφάσισε να ανεβάσει στο Instagram, η 39χρονη pop star Britney Spears και... μοίρασε εγκεφαλικά στους πάνω από 32 εκατομμύρια followers της.

Θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα, η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια βρίσκεται σε νομική διαμάχη με τον πατέρα της, διεκδικώντας να απαλλαγεί από την κηδεμονία του.


Μάλιστα πρόσφατα έγινε μεγάλος χαμός όταν δικαστήριο στην πρώτη ακροαματική διαδικασία αποφάσισε να παραμείνει ως κηδεμόνας της σταρ ο πατέρας της, με αποτέλεσμα εκατομμύρια φαν της, αλλά και αναρίθμητοι celebrities να κάνουν λόγο για απαράδεκτη δικαστική απόφαση, να μιλούν για μια απόδειξη διαιώνισης της πατριαρχίας και να ξεκινούν το διαδικτυακό κίνημα #FreeBritney.


H Britney Spears συνεχίζει τη νομική διαμάχη και είναι αποφασισμένη να κερδίσει την ελευθερία της και μάλιστα πλέον έχει βρει νέο δικηγόρο.


Παράλληλα δείχνει να είναι ενθουσιασμένη με το κύμα αλληλεγγύης που εισπράττει, ενώ οι αναρτήσεις της το τελευταίο διάστημα είναι ολοένα και πιο σέξι, δείχνοντας σε όλους πως η ίδια νιώθει ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει.


Και τώρα ανέβασε μια νέα πόζα της, όπου τη βλέπουμε να φορά ένα τζιν σορτσάκι και να πιέζει με τα χέρια της το ολόγυμνο στήθος της και προκάλεσε χαμό στο Instagram,


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!