GOSSIP

H Jennifer Lopez γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της με καυτές πόζες με μπικίνι [βίντεο]

Η εκρηκτική Λατ6ίνα σταρ, χθες 24/7 γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της, αποδεικνύοντας περίτρανα όχι μόνο πως παραμένει απολύτως... αγέραστη, αλλά και πως λίγο μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Alex Rodriguez, είναι ξανά φουλ ερωτευμένη και μας έδειξε τα καυτά φιλιά που ανταλλάσσει με τον χολιγουντιανό σταρ Bern Affleck με τον οποίο είναι ξανά μαζί μετά από χρόνια.

Η Lopez και ο Affleck το 2002 ήταν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια στον κόσμο και οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν αλλά το 2004 χώρισαν.


Πλέον και οι δυο τους, μετά από διαζύγια και διαλύσεις αρραβώνων (η Lopez to 2004 παντρεύτηκε τον Marc Anthony, αλλά χώρισε το 2014, ενώ τους τελευταίους μήνες ήταν αρραβωνιασμένη με τον Alex Rodriguez - ο δε Affleck το 2005 παντρεύτηκε την χολιγουντιανή σταρ Jennifer Garner, απέκτησε τρία παιδιά αλλά χώρισε το 2018), είναι και πάλι μαζί!


Και οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους.


Χθες στα γενέθλια της Lopez, το ζευγάρι γιόρτασε πάνω σε σκάφος, με την Lopez να ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία με ένα καυτό φιλί με το σύντροφό της.


Ανέβασε δε και βίντεο και πόζες της με ένα μπικίνι και παλάβωσε τους εκατομμύρια followers της με το καυτό κορμί που διατηρεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!