GOSSIP

Η Μαρία Ηλιάκη απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το δημόσιο θηλασμό της [βίντεο]

Η Μαρία Ηλιάκη, που πρόσφατα έγινε μαμά για πρώτη φορά, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της Στέλιου Μανουσάκη και οι δυο τους μεγαλώνουν παρέα την κορούλα τους στην Ελβετία, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο Στέλιος Μανουσάκης.

Μάλιστα πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου θήλαζει δημόσια την νεογέννητη κόρη της, Κατερίνα σε κάποιο καφέ στη Ζυρίχη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)


Αυτό το βίντεο προκάλεσε πολλά θετικά σχόλια και likes, αλλά δεν έλειψαν και τα σχόλια κάποιων followers (και μάλιστα γυναικών) που μίλησαν πολύ αρνητικά για το δημόσιο θηλασμό.

Η αντίδραση της παρουσιάστριας σε αυτά τα σχόλια δεν άργησε να έρθει.

«Να σας πω μια ιστορία… Εγώ τις προάλλες πήγα για έναν καφέ με έναν πολύ καλό μου φίλο. Άρχισε η μικρή να κλαίει γοερά, προσπάθησα να τη θηλάσω εκεί στο καφέ που ήμασταν, δεν τα κατάφερα στην αρχή. Μας έπιασε νευρικό γέλιο, μετά τα κατάφερα. Ο φίλος μου τράβηξε αυτό το βίντεο εκείνη την ώρα και μου το έστειλε. Το βρήκα χαριτωμένο και αστείο και το ανέβασα στο Instagram.

Και άρχισαν μετά από κάτω… Οι υπέρ του θηλασμού έβριζαν τις κατά του θηλασμού και έγινε από κάτω ένας μικρός χαμός. Που πραγματικά δεν είχα καμία διάθεση για όλο αυτό. Το γεγονός ότι εγώ θηλάζω το δικό μου παιδί δεν σημαίνει ότι κατακρίνω και τις άλλες γυναίκες που έχουν αποφασίσει να μη θηλάζουν τα δικά τους παιδιά. Γιατί πολύ απλά η κάθε μάνα θα κάνει αυτό που θεωρεί εκείνη σωστό και αυτό που μπορεί για το δικό της παιδί. Δεν έχουμε καμία θέση να κατακρίνουμε ή να σχολιάζουμε το αν για μια μάνα θηλάζει ή δεν θηλάζει. Ας κοιτάξουμε ο καθένας την πάρτι μας και τον εαυτό μας και να μη σχολιάζουμε τι κάνει μια άλλη γυναίκα δίπλα μας», τόνισε η Μαρία Ηλιάκη σε νέα ανάρτησή της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!