GOSSIP

"Όχι" στα εμβόλια λέει η μητέρα του Αγγελόπουλου - Ο τραγουδιστής παραμένει στη ΜΕΘ

Στην εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία βρίσκεται εδώ και μέρες, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, δίνοντας σκληρή μάχη με τον κορωνοϊό, αλλά μέλη της οικογένειάς του δηλώνουν πως είναι αρνητές των εμβολίων.

«Ο Στάθης κόλλησε κορωνοϊό και είναι τώρα μία εβδομάδα στο Σωτηρία», σημειώνει η μητέρα του, Άννα Βασιλείου μιλώντας στο MEGA.

Μάχη μέρα με τη μέρα

Η μητέρα του γνωστού τραγουδιστή περιγράφει στο MEGA την αγωνία της οικογένειάς του. Ο Στάθης Αγγελόπουλος βρέθηκε ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση, καθώς έχει υποκείμενο νόσημα.

Η εξέλιξη της υγείας του μέρα με τη μέρα παρουσίαζε διακυμάνσεις, κορυφώνοντας την αγωνία των δικών του ανθρώπων.

«Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα».

Αντίθετος στον εμβολιασμό

«Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει. Είμαστε κατά του εμβολίου».

Η οικογένεια Αγγελόπουλου δηλώνει αντίθετη στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ενώ σύμφωνα με την Άννα Βασιλείου όλοι κατά καιρούς έχουν μολυνθεί από τον ιό κι έχουν νοσήσει με Covid.

«Έχω περάσει τον κορωνοϊό, ο γιος μου πέρασε κορωνοϊό, η κόρη μου πέρασε… όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης».

Οι θεράποντες ιατροί θεωρούν ότι η περιπέτεια του γνωστού τραγουδιστή θα αργήσει να τελειώσει καθώς, παρά τη βελτίωση της υγείας του, θα αργήσει να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο λόγω του καταπονημένου οργανισμού.

Πηγή: megatv.com

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!