TV BITS

Φουντώνουν οι φήμες για ένα νέο All Star Survivor με τον "Ντάνο"

Ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, λέγεται πως ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο πέμπτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που και φέτος σημείωσε τεράστια επιτυχία και ακούγεται έντονα το σενάριο να δούμε πολλούς δυνατούς πρώην παίκτες να επιστρέφουν σε ένα all star Survivor 5!

Όπως διαβάζουμε στο gazetta.gr oΑτζούν Ιλιτζαλί εντείνει τις προσπάθειές του να στελεχώσει το επόμενο Survivor 5 αποκλειστικά με δυνατά ονόματα που έχουν ρεύμα στον κόσμο.

Όπως έχει διαρρεύσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος φαίνεται πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να πάει ξανά στον Άγιο Δομίνικο, ενώ γίνονται προσπάθειες και για την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία όμως αποκάλυψε πρόσφατα πως θα έχει δική της εκπομπή.

Ο Ατζούν μιλάει επίσης με τη Μαριαλένα- που έφτασε 3άδα στο Survivor 4- ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που είχε νοσηλευτεί με κορονοϊό είναι κοντά σε συμφωνία.

Όπως λέγεται, ο Ατζούν θέλει να ρίξει γέφυρες στους Τζέιμς και Μπάρτζη που είχε πως έχουν το έρεισμα του κόσμου, ιδίως ο πρώτος, αλλά οι δύο πλευρές έχουν ψυχρανθεί και δεν είναι στα καλύτερά τους.

Ο Ατζούν θα ήθελε και την Κατερίνα Δαλάκα, τη νικήτρια του Survivor 3, αλλά απάντησε πως δεν θα επιστρέψει, πρότεινε όμως μία φίλη της αθλήτρια, ενώ ο Ντάνος, δεν επιστρέφει εκτός αν…

Έβαλε έναν όρο όπως γράφεται: Εκτός αν θα μπει μέσα και ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του Survivor 4 για να μονομαχήσουν για τον καλύτερο Survivor ever.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!