GOSSIP

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος συνεχίζει το φιλανθρωπικό έργο του [εικόνες]

Ο σχεδιαστής και πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος, από την ημέρα που επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, κάνει πράξη την υπόσχεσή του να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που απέσπασε από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, καθαρά για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 Χθες συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό του έργο επισκέφθηκε το ίδρυμα ΣΤΟΡΓΗ στην Θεσσαλονίκη όπου προσέφερε χρηματικό ποσό για την στήριξη του έργου που κάνει η «ΣΤΟΡΓΗ» για παιδιά με καρκίνο.Το προηγούμενο διάστημα ο Γιώργος Ασημακόπουλος είχε επισκεφθεί την Φλόγα στην Πάτρα για να δωρίσει επιταγή.

«Στιγμές όμορφες , στιγμές συγκινητικές !!!
Ευχαριστώ θερμά τον σύλλογο «Στοργή» που μου έδωσε την δυνατότητα να βρεθώ κοντά στους μικρούς πραγματικούς ήρωες , σε αυτά τα παιδιά που δίνουν την μεγαλύτερη μάχη.
Σήμερα μια πολύ σημαντική μέρα για εμένα,μοιράστηκα όμορφες στιγμές,παίζοντας κ ζωγραφίζοντας μαζί με τους μικρούς ήρωες της ζωής που δίνουν τον αγώνα τους αλλα κ στις οικογένειες αυτών. Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία και την μεγάλη αγκαλιά του συλλόγου "Στοργή" παιδιών με καρκίνο, εύχομαι να με αξιώνει ο θεός να είμαι πάντα δίπλα σε αυτόν τον αγώνα τους .» έγραψε στο Instagram και ανέβασε στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στο ίδρυμα και τη συνάντησή του με παιδιά.

 

Έγινε επίσης εθελοντής δότης μυελού των οστών στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και πραγματοποίησε τις ευχές δύο παιδιών στο Make a Wish με την προσφορά του.

Όπως αναφέρει το faysbook.gr ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα βοηθήσει οικονομικά έξι Ιδρύματα με παιδιά με καρκίνο, συνεχίζοντας το ταξίδι προσφοράς του.

Υπενθυμίζεται ότι η απώλεια του αδελφού του σε μικρή ηλικία, ήταν κάτι που επηρέασε πολύ τον Γιώργο Ασημακόπουλο και η επιθυμία της προσφοράς του εκπορεύεται από τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο παρελθόν.

«Είχαμε μια απώλεια δραματική για μένα. Μου στοίχισε ίσως τα παιδικά μου χρόνια. Την απώλεια του αδελφού μου από καρκίνο, από όγκο στο κεφάλι. Ήταν δραματικά τα χρόνια γιατί μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια. Έπρεπε να είμαι εκεί, στην οικογένεια μου, στον πατέρα μου, στην μητέρα μου. Να τους στηρίζω. Έτρεχαν συνέχεια στα νοσοκομεία.

Εγώ ήμουν μικρός τότε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται. Είχα στήριγμα τον αδελφό μου, τον Γιάννη και θυμάμαι περιστατικά που όλοι ήταν στο νοσοκομείο και εμείς ήμασταν μόνοι μας στο σπίτι. Μου μαγείρευε και με πρόσεχε ο μεγάλος μου αδελφός. Στη ζωή δεν είναι όλα ρόδινα, μπορεί να φαίνεται όλα τέλεια αλλά κάθε σπίτι έχει το δικό του τζάκι και τα δικά του προβλήματα. Είχα τύψεις και δεν ήθελα να κάνω τους γονείς μου να περάσουν ξανά τέτοιο πόνο. Δεν το εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να το ζήσει όλο αυτό. Ήταν 4,5 δραματικά χρόνια στη ζωή μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά όσο βρισκόταν στο παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!