MEN'S GUIDE

Οι γυναίκες λένε πως τους αρέσουν 10 συγκεκριμένοι τύποι αντρών

Τώρα που σχεδόν όλοι κάνουν ή ετοιμάζονται να κάνουν διακοπές, πολλοί... singles, ελπίζουν να βρουν ταίρι και να κάνουν νέες γνωριμίες. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και αναρωτιέστε αν είστε ο τύπος άντρα που ελκύει τις γυναίκες και άρα οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες θα πολλαπλασιαστούν, οι ίδιες οι γυναίκες σε σχετικές μελέτες, έχουν αποκαλύψει ποιοι... τύποι φαντάζουν ελκυστικοί στα μάτια τους.

Το gr,askmen.com συγκέντρωσε αυτά τα στοιχεία και παρουσίασε μια λίστα με τους δέκα τύπους αντρών που πολλές γυναίκες έχουν πει πως τους βρίσκουν πιο... ακαταμάχητους και γοητευτικούς. Δείτε λοιπόν αν ο χαρακτήρας σας ταιριάζει σε έναν ή και περισσότερους από τους κάτωθι τύπους αντρών.

Ο αστείος τύπος

Το χιούμορ ανέκαθεν αποτελούσε το αφροδισιακό και λιπαντικό των κοινωνικών συναναστροφών παγκοσμίως, που κάνει κάθε άνθρωπο ακόμη πιο γοητευτικό. Οι αστείοι άντρες όμως, πιο συγκεκριμένα, είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι σε μία κουλτούρα που ακόμα προσαρμόζεται στην ιδέα των αστείων γυναικών (κι όμως), αφού έχουν την ικανότητα να κάνουν τους άλλους να αισθάνονται πιο άνετα και να μαλακώνουν τις κοινωνικές εντάσεις. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, που οι τύποι με έμφυτη αίσθηση του χιούμορ έχουν μεγαλύτερη ζήτηση ως ερωτικοί σύντροφοι. Είτε γεννήθηκες με αυτό το προσόν είτε κατάφερες να το εξελίξεις μέσω των ερεθισμάτων σου, διατήρησε το,εξέλιξε το και δες πώς μπορεί να σε βοηθήσει στις σχέσεις σου με τις γυναίκες. Προσοχή όμως. Δεν θα πρέπει να το ζορίσεις σε περιστάσεις που δεν σου βγαίνει φυσικά, απλά και μόνο για να κάνεις τους άλλους να γελάσουν. Τα shocking και προσβλητικά αστεία θεωρούνται πλέον passé και σε πολλές περιπτώσεις έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

Ο τύπος που ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει γύρω του

Οι άντρες που ενδιαφέρονται για τον κόσμο, που συμπάσχουν, έχουν κίνητρα και έλλειψη εγωισμού είναι είδος στο οποίο δύσκολα μπορεί μια γυναίκα να αντισταθεί, κυρίως επειδή τα χαρακτηριστικά αυτά είναι συνυφασμένα περισσότερο με το αντρικό φύλο. Είτε πρόκειται για τον φεμινισμό, είτε για περιβαντολογικά ή κοινωνικά ζητήματα, το πάθος σου για κάτι θα προσελκύσει τις γυναίκες, ειδικά εκείνες με παρόμοιες ευαισθησίες και προβληματισμούς. Αρκεί, βέβαια, να είναι γνήσιο.

Ο έξυπνος τύπος

Το να μαθαίνεις νέα πράγματα από αυτούς που συναναστρέφεσαι είναι πάντοτε κάτι καλό, και η ευφυΐα είναι το κλειδί στο να κρατήσεις το ενδιαφέρον μίας γυναίκας. Εκτός κι αν παραείσαι επιδεικτικός σχετικά με τις γνώσεις σου. Όπως και με το χιούμορ, η εξυπνάδα είναι κάτι που μπορεί να καλλιεργηθεί, και εάν νιώθεις πως έχεις βασικές ελλείψεις γνώσεων, άρχισε να διαβάζεις βιβλία και έγκυρα sites και να ακούς ανθρώπους με μία διαφορετική οπτική πάνω στη ζωή, έχοντας ανοιχτό το μυαλό σου, έτσι ώστε να διευρύνεις τους ορίζοντες σου.

Ο καλός τύπος

Μπορεί η κοινωνία να έχει δημιουργήσει αμέτρητα αστεία γύρω από το κλασικό «καλό παιδί», αλλά η αλήθεια είναι πως οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες που ξέρουν πώς να φερθούν, έχουν τρόπους και είναι ευγενικοί. Είναι ώρα να βάλουμε ένα τέλος στην παρανόηση μεταξύ του πραγματικά «καλού παιδιού» και του άνοστου ανθρώπου που γίνεται ακούσια το θύμα και δεν έχει μία έντονη προσωπικότητα, και εμείς αναφερόμαστε στο πρώτο. Οι τύποι που φροντίζουν, νοιάζονται και σκέφτονται τους άλλους με τον γνήσιο τρόπο είναι συμπαθείς όχι μόνο από τις γυναίκες αλλά και από όλο τον κόσμο, οπότε καλό είναι να αποκτήσεις (ή να διατηρήσεις) αυτά τα χαρακτηριστικά, γιατί θα σου βγουν σε καλό σε κάθε περίπτωση.

Ο ταλαντούχος τύπος

Ένας άνθρωπος με οποιοδήποτε ταλέντο, είτε πρόκειται για άντρα είτε για γυναίκα, έχει πάντοτε ένα επιπλέον γόητρο και καταφέρνει να κερδίσει ευκολότερα τους άλλους. Όσο αφορά στο τι βρίσκουν οι γυναίκες γοητευτικό, σίγουρα κάποια ταλέντα έχουν μεγαλύτερη επιτυχία από κάποια άλλα – σίγουρα θα έχεις ακούσει ότι ένας άντρας μουσικός ή χορευτής είναι αρκετά επιθυμητός – αλλά η αγάπη και η αφοσίωση στο χόμπι σου, όποιο κι αν είναι αυτό, θα προσελκύσει τις γυναίκες. Όλοι έχουν κάτι στο οποίο είναι καλοί. Συνέχισε να το δουλεύεις και να το αναπτύσσεις και θα δεις ότι εκτός από προσωπικό όφελος θα φέρει περισσότερες επιτυχίες και στις κατακτήσεις σου.

Ο γενναιόδωρος τύπος

Όπως με πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχουμε αναφέρει μέχρι τώρα, έτσι και η γενναιοδωρία είναι σε κάθε περίπτωση ένα γοητευτικό προσόν. Μην πέσεις όμως στην παγίδα του να την συνδέσεις την με την οικονομική προσφορά. Η γενναιοδωρία δεν εκφράζεται μόνο με τα χρήματα, αλλά και με την επένδυση χρόνου, με τα κοπλιμέντα, την ενέργεια και την θετικότητα που προσφέρεις σε εκείνη.

Ο ευαίσθητος τύπος

Πριν, αναφερθήκαμε στη σύγχρονη μάστιγα της παρεξήγησης του «καλού παιδιού», που παρουσιάζεται από την κοινωνία να αποφεύγεται από τις γυναίκες σαν το σκόρδο από τον βρικόλακα. Το ίδιο ισχύει και με τον ευαίσθητο άντρα, που συχνά χαρακτηρίζεται ως θηλυπρεπής, μαλθακός και αδύναμος. Στην πραγματικότητα όμως οι γυναίκες έχουν αδυναμία στην ευαίσθητη πλευρά ενός άντρα. Και ο Drake στην τελική, έριξε την Rihanna κάνοντας τις σκέψεις και τα τρυφερά του συναισθήματα τραγούδια. Μπορείς να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή σε αυτά που σου λέει εκείνη, και να της το αποδείξεις αργότερα, αναφέροντας κάτι που νόμιζε ότι θα είχες ξεχάσει. Μπορείς να αποκτήσεις επαφή με τα συναισθήματα όχι μόνο του εαυτού σου αλλά και των γύρω σου, και να τα επικοινωνείς με ειλικρινή τρόπο. Μην ξεχνάς ότι τα καλύτερα κομμάτια τέχνης, είτε πρόκειται για ταινίες, μουσική ή λογοτεχνίας έχουν σαν πηγή την ευαισθησία.

Ο στυλάτος τύπος

Ένας άντρας που ξέρει να ντύνεται και να περιποιείται τον εαυτό του, στις περισσότερες περιπτώσεις έχει αρκετές επιτυχίες στο αντίθετο φύλο. Βγάλε από το μυαλό σου ό,τι σκέψεις σου περνούν για επένδυση σε ακριβά και designer κομμάτια, και δώσε έμφαση στην ανάπτυξη του προσωπικού σου στυλ, στον τακτικό καθαρισμό και την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών σου. Δεν είναι τόσο επιφανειακό όσο νομίζεις: η προσοχή στην εμφάνιση σου δίνει στις γυναίκες μία γεύση από την προσωπικότητα σου, την περηφάνια σου την βαρύτητα που ρίχνεις στις λεπτομέρειες.

Ο «καυτός» τύπος

Μιας που αναφέραμε τα στοιχεία που μπορεί να φαίνονται επιφανειακά, αξίζει να αναφερθούμε και στον τύπο άντρα που (αναπόφευκτα) αρέσει γιατί είναι παραδοσιακά και εμφανέστατα όμορφος. Τα γοητευτικά μάτια, το καλλίγραμμο σώμα και οι έντονες γωνίες ήταν, είναι και θα είναι ελκυστικά χαρακτηριστικά που προσθέτουν ένα μεγάλο bonus στο κάθε αρσενικό, και εκείνοι που από τη φύση τους είναι προικισμένοι με αυτά, είναι πάνω κάτω σίγουρο ότι θα έχουν και περισσότερες επιτυχίες στον ερωτικό τομέα. Η εμφάνιση παρ’όλα αυτά εξακολουθεί να μην είναι το άλφα και το ωμέγα στο τι κάνει έναν άντρα ακαταμάχητο, οπότε φρόντισε να μην στηρίζεσαι αποκλειστικά και μόνο σε αυτή.

Ο τύπος σαν εσένα

Μπορεί να σου φαίνεται ο πιο κλισέ και παρηγορητικός τρόπος να τελειώσουμε αυτήν τη λίστα, αλλά η αλήθεια είναι η εξής: Οι γυναίκες δεν είναι μία ενιαία μάζα με παρόμοια γούστα και κοινές προτιμήσεις, και αυτό είναι που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Το στυλ, η προσωπικότητα σου, τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, το σώμα σου και ο τύπος του χιούμορ σου μπορεί να μην είναι συμβατά με μία γυναίκα, αλλά μπορούν να κάνουν μία άλλη να σε ερωτευτεί παράφορα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!