GOSSIP

Στη φυλακή οδηγείται ο Πέτρος Φιλιππίδης - «Δεν θα το αντέξω» φέρεται να είπε

Στις φυλακές Τρίπολης, όπου είναι φυλακισμένος και ο Δημήτρης Λιγνάδης, θα οδηγηθεί σήμερα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης καθώς αν και ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα, σχετικά με τις κατηγορίες από τρεις γυναίκες για απόπειρα βιασμού και βιασμό, περιστατικά που έχουν λάβει χώρα, σύμφωνα με τις παθούσες, το 2008, το 2010 και το 2014, αλλά δεν έπεισε την Τακτική Ανακρίτρια 

Ο Πέτρος Φιλιππίδης οδηγήθηκε χθες Τρίτη 27/7 στη ΓΑΔΑ και αρνήθηκε τα πάντα, ωστόσο δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίες διέταξαν να προφυλακιστεί. Ο ηθοποιός θα μεταφερθεί την Τετάρτη στις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατούνται οι φυλακισμένοι για σεξουαλικής φύσης εγκλήματα.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, ο 57χρονος όταν άκουσε την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του,  φέρεται να είπε: «Δεν το πιστεύω! Δεν το πιστεύω! Πώς είναι δυνατόν; Δεν το περίμενα αυτό που μου κάνατε. Θα αυτοκτονήσω! Δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Θέλω να δω τη γυναίκα μου και τον γιο μου. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αντέξω. Δεν θα το αντέξω».

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει κάνει συμφωνία με την σύζυγό του, να πάρει τον γιο τους και να εξαφανιστούν για ένα χρονικό διάστημα, βάζοντας ταυτόχρονα μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!