GOSSIP

Η Βάνα Μπάρμπα κλήθηκε να σχολιάσει τη προφυλάκιση του Φιλιππίδη

Σήμερα έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός Πέτρος Φιλλιπίδης κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης και αυτή η είδηση έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που κατηγορείται για απόπειρες βιασμού και βιασμό, φέρεται να μην μπορεί να πιστέψει αυτή την εξέλιξη.
Σήμερα, σε πρωινή εκπομπή, είδαμε τη συνάδελφό του Βάνα Μπάρμπα  (η οποία είχε υποστηρίξει επανειλημμένα δημοσίως τόσο, τον Πέτρο Φιλιππίδη, όσο και τον Γιώργο Κιμούλη, όταν ξέσπασε ο σάλος με τις κατηγορίες εις βάρος, στο πλαίσιο του #metoo), να καλείται να σχολιάσει την είδηση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε.

Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί η δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό.

Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

Αυτό που σιχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι “τηλεδίκες”. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι η απόλυτα σωστή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα πρόσθεσε τα εξής: «Δεν θέλω να κάνω καμία αντιπαράθεση με κανέναν. Λέω ταπεινά την άποψή μου. Έχω παρεξηγηθεί στο κομμάτι αυτό. Δεν είναι δυνατόν εγώ σαν γυναίκα να μην υποστηρίζω γυναίκες οι οποίες έχουν υποστεί τα έσχατα. Όμως, αυτό που φωνάζω από την πρώτη στιγμή είναι να αποδείξει το δικαστήριο όχι από μόνοι μας να κάνουμε το σπασμένο τηλέφωνο».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!