GOSSIP

Η Αναστασοπούλου μίλησε για την προφυλάκιση του Φιλιππίδη [βίντεο]

Η ηθοποιός Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μαζί με τις συναδέλφους της Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη, είναι οι γυναίκες που τόλμησαν να καταγγείλουν δημόσια τον Πέτρο Φιλιππίδη για άσεμνη και βίαιη συμπεριφορά εις βάρος τους και σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Λίγους μήνες μετά τις αρχικές καταγγελίες τους και την έναρξη σχετικής εισαγγελικής έρευνας, ο Πέτρος Φιλιππίδης, κρίθηκε προφυλακιστέος, κατηγορούμενος για απόπειρες βιασμού και βιασμό και πλέον βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης.


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αυτές τις μέρες δεν είχε προβεί σε κάποια δημόσια δήλωση μετά από αυτή την εξέλιξη και συνεχίζει να κάνει περιοδεία ανά την Ελλάδα  με τη θεατρική παράσταση "Νυφικό Κρεβάτι".


Με αφορμή αυτή την παράσταση η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης και έτσι αναφέρθηκε και στον Πέτρο Φιλιππίδη και την προφυλάκισή του.

«Η γραμμή είναι να μην σχολιάσουμε καθόλου τις εξελίξεις. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ημέρα χαράς για κανέναν και δεν θέλουμε να σχολιάσουμε τίποτα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς, αν μπορώ να σχολιάσω γενικά πριν τις τελευταίες εξελίξεις, θέλω να μην επικεντρωνόμαστε μόνο στον χώρο του θεάτρου. Τα μηνύματα που λάβαμε μετά τις καταγγελίες δεν είχαν να κάνουν μόνο με τον δικό μας χώρο, έχουν να κάνουν με όλους τους χώρους», είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!