GOSSIP

Η Κόνι Μεταξά καμαρώνει για τον σύντροφό της και Ολυμπιονίκη του πόλο

Η Κόνι Μεταξά, η τραγουδίστρια και ηθοποιός, που είναι κόρη του Λευτέρη Πανταζή, δεν μπορεί παρά να αισθάνεται περήφανη, για την κατάκτηση του αργυρού ολυμπιακού μεταλλίου από την Εθνική Ελλάδος του πόλο, αφού ο σύντροφός της και διεθνής πολίστας Μάριος Καπότσης, πέτυχε ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του τελικού πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Κόνι Μεταξά έγραψε χθες ένα συγκινητικό κείμενο στο προφίλ της στο Instagram για τον σύντροφό της, Μαρίο Καπότση, περιγράφοντας πώς έζησε εκείνη όλη αυτή την περίοδο.

«Από την μέρα που έφυγες σου είπα ότι θα γυρίσεις με μετάλλιο, επειδή το πίστευα. Έζησα από κοντά την κούραση, τους τραυματισμούς, τον φόβο για τα τεστ, την αϋπνία και το στρες μαζί σου. Ένιωθα μέσα μου πως θα μας κάνετε υπερήφανους… μέχρι την τελευταία στιγμή δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο! Σε κάθε αγώνα, ξεκινώντας με τον πρώτο στις 5 το πρωί…

Έκλαιγα σε κάθε σας γκολ από την αρχή ως γνωστή ευαίσθητη κλαψιάρα «το ήξερες ότι στο δωμάτιο που μένεις μένουν μόνο αυτοί που κερδίζουν χρυσά μετάλλια?». Αυτό που σου έλεγα κάθε φορά που μιλούσαμε στο τηλέφωνο.

Μπορεί να μην ήταν χρυσό αλλά αυτό που καταφέρατε ήταν καλύτερο: κάνατε την Ελλάδα να χαμογελάσει όταν το χρειαζόταν πιο πολύ από ποτέ. Όταν ξεκίνησαν οι φωτιές έβλεπα τους αγώνες με πιο πολύ πάθος, με πιο πολύ τρέλα και συγκέντρωση. Για την Ελλάδα. Για εσάς. Για εμάς. Για την τεράστια προσπάθεια και την ιστορία που τώρα έχετε γράψει!

Μια γροθιά, μια ομάδα, τόσο συγκεντρωμένοι και ενωμένοι καταφέρατε αυτό που δεν έχει ξανά γίνει…Δεν μπορώ να το πιστέψω… ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ, ολυμπιονίκης ο @kapotsismarios Συγχαρητήρια και σας ευχαριστούμε! Τώρα οι άλλοι φοβούνται εμάς. Σ’αγαπώ Μάριου», έγραψε η Κόνι Μεταξά.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!