TV BITS

Κάτι Ξαναψήνεται: Δείτε πως θα δηλώσετε συμμετοχή [βίντεο]

Η αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή μαγειρικής "Κάτι Ψήνεται" την προσεχή σεζόν, επιστρέφει ανανεωμένη με τον τίτλο "Κάτι Ξαναψήνεται" και θα προβάλλεται στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, και μάλιστα θα έχει και παρουσιάστρια, που δεν είναι άλλη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το κόνσεπτ είναι γνωστό, πέντε άνθρωποι ανοίγουν το σπίτι τους και κάθε μέρα ο ένας από αυτούς θα μαγειρεύει για τους υπόλοιπους. Η μόνη διαφορά του Κάτι Ξαναψήνεται είναι ότι θα υπάρχει παρουσιάστρια. Συγκεκριμένα, λέγεται πως τη θέση αυτή έχει αναλάβει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Το Κάτι Ξαναψήνεται, έρχεται για να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές και να τους χαρίσει απολαυστικές στιγμές, αλλά και νέες εναλλακτικές συνταγές, από απλούς καθημερινούς ανθρώπους και όχι σεφ. Το ύφος της εκπομπής θα είναι παρεΐστικο, οικείο κι όσο γίνεται φιλόξενο. Παρέα με τους καλεσμένους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα παίρνει κι εκείνη μία γεύση από τα πιάτα και θα δίνει τη δική της «κριτική».

Το έπαθλο της εκπομπής είναι 2.500€, τα οποία κερδίζει ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος της εβδομάδας!

Ήδη τα τηλέφωνα για συμμετοχές έχουν πάρει φωτιά.

Δήλωσε και εσύ συμμετοχή και κέρδισε 2.500€ την εβδομάδα

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!