GOSSIP

Ο Νίνο Ξυπολυτάς δεν ξεχνά τον τραγικό θάνατο ενός φίλου του [εικόνα]

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για το Νίνο, καθώς ο τραγουδιστής βιώνει εδώ και χρόνια την απώλεια, ενός πολυαγαπημένου του φίλου και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που ράγισε καρδιές.

Ο Βασίλης Κακαρόλης, ήταν κολλητός φίλος του Νίνο  και πριν πέντε χρόνια και συγκεριμένα τον Αύγουστο του 2016 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 35 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

«Βασίλης Κακαρόλης. Φίλος/αδερφός/απ' το μηδέν. Σκύλος Μαύρος. Αγνός άνθρωπος.», έγραψε χθες στο Instagram, ο Νίνο Ξυπολυτάς, αναρτώντας μια φωτογραφία του αδικοχαμένου φίλου του, που τη συνόδευε το ακόλουθο μήνυμα: «Η απώλεια είναι κάτι που το κουβαλάς πάντα. Στον Βασίλη είχα πει τα πάντα, ακόμα και αυτά που δεν λέγονται. Έφευγε… Ήθελα να τα ξέρει. “Θα τα πούμε στην άλλη πίστα αδερφές μου”, ήταν τα τελευταία λόγια που μπόρεσα να του πω  τη στιγμή που ξεψυχούσε, που έφευγε. Και ότι τον αγαπώ.

Να αγαπάτε τους φίλους που σας αγαπάνε. Και να τους το λέτε, και να τους το δείχνετε. Με λόγια, με πράξεις, με καλή ενέργεια και καθαρές κουβέντες. Κάθε μέρα. Είσαι καθημερινά στο μυαλό μου».

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NINO XYPOLITAS (@ninoxypolitas)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!