GOSSIP

Η Δούκισσα Νομικού κάνει διακοπές στο νησί όπου μεγάλωσε

Με αφορμή την επιστροφή της σε έναν υπέροχο τόπο γεμάτο καλοκαιρινές αναμνήσεις η Δούκισσα Νομικού, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τις πρόσφατες πυρκαγιές και την καταστροφή που άφησαν πίσω τους οι φλόγες.

Στην όμορφη Σχοινούσα, στον τόπο όπου μεγάλωσε, βρέθηκε η Δούκισσα Νομικού κι έστειλε μήνυμα για αυτές τις δύσκολες ημέρες που πέρασε η χώρα.

Η παρουσιάστρια έγραψε: «Ήρθαμε με τα παιδιά στο νησί του μπαμπά μου, το νησί που μεγάλωσα με τον αδερφό μου. Στην όμορφη Σχοινούσα. Όσο ωραίο είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην πατρίδα σου, τόσο τρομακτικό είναι να τη βλέπεις να χάνεται και μαζί της οι κόποι σου, οι αναμνήσεις σου να γίνονται στάχτη. Ας προστατέψουμε τα σπίτια και την πατρίδα όλων. Ας προστατέψουμε τη γη μας. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Και στα παιδιά των παιδιών μας. Υπάρχει ελπίδα. Μέσα στην τόση θλίψη, συγκινήθηκα όταν είδα όλο τον κόσμο να συσπειρώνεται για να συνεισφέρει.  Αγάπη. Ανθρωπιά. Αλληλεγγύη  Όταν είμαστε ενωμένοι καταφέρνουμε θαύματα, γιατί να είμαστε «απέναντι»;

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!