GOSSIP

Κάηκε το εξοχικό σπίτι της αδελφής του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ο πύρινος εφιάλτης δεν λέει να κοπάσει φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα και πλέον τεράστιες πυρκαγιές κατακαίνε τα δάση γύρω από τα Βίλια.

Και η καταστροφική μανία τους αφανίζει και πάλι τα πάντα στο πέρασμά της με συνεχείς εκκενώσεις οικισμών, προκειμένου να διασωθούν τουλάχιστον οι ανθρώπινες ζωές.
Ανάμεσα στα σπίτια που έκαψαν οι φλόγες στην περιοχή, ήταν και η εξοχική κατοικία, της αδελφής του πρώην Έλληνα τηλεοπτικού Bachelor, με τον ίδιο να αποκαλύπτει την είδηση μέσω ανάρτησης σε story στο Instagram, όπου μιλά ξεκάθαρα για εμπρησμό.

«Ξανά καίγονται τα Βίλια. Όλος τυχαίως! Η αδερφή μου και ο γαμπρός μου διατηρούν ένα πολύ όμορφο εξοχικό στην περιοχή που για πρώτη φορά το επισκέφθηκα φέτος. Οι Πολωνοί πυροσβέστες εχθές έσβησαν την φωτιά καθώς έμπαινε στο σπίτι!

Δε γνωρίζουμε το μέγεθος της ζημιάς ακόμα! Και σήμερα είδαν τους εμπρηστές στο ίδιο σημείο να βάζουν φωτιά και τους κυνήγησαν! Αυτές τις πληροφορίες μου έδωσε η αδερφή μου που μίλησε με κάτοικο της περιοχής», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!