GOSSIP

Η Ιωάννα Τούνη ανησυχεί πως πάχυνε φέτος το καλοκαίρι [εικόνες]

Για αρκετές ημέρες και λόγω του αρνητικού κλίματος που επικρατεί στην Ελλάδα, εξαιτίας των πυρκαγιών, αλλά και μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει μια ανάρτησή της για τους Παξούς, η Ιωάννα Τούνη είχε περιορίσει τις αναρτήσεις της στα social media. Όμως τις τελευταίες μέρες, η Ιωάννα βομβαρδίζει το Instagram με πόζες της από τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της.

Η γνωστή influencer και πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μέσα στο καλοκαίρι, επισκέφτηκε πολλά νησιά των Κυκλάδων, όπως τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Νάξο, αλλά και νησιά του Ιονίου και επισκέφτηκε πολλά τουριστικά σημεία στην ηπειρωτική Ελλάδα.


Η ίδια όμως, στην τελευταία ανάρτησή της, φάνηκε να ανησυχεί πως έχει... παχύνει φέτος το καλοκαίρι.


Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φετινή πόζα της από τη Μύκονο, που τραβήχτηκε στις αρχές του καλοκαιριού και ζήτησε από τους πάνω από 780 χιλιάδες followers της να της πουν αν δείχνει πως έχει βάλει μερικά κιλά φέτος το καλοκαίρι και αν αυτοί έπαθαν το ίδιο.


«Αυτή η φωτογραφία έχει τραβηχτεί αρχές καλοκαιριού και σχεδόν φαίνονται κοιλιακοί 
Δεν έχω ζυγιστεί… αλλά έχω πάρει σίγουρα 4-5 κιλάκια από τότε.  Πείτε μου λίγο, είμαι η μόνη που παχαίνει ΠΑΝΤΑ το καλοκαίρι; Γιατί ακούω τριγύρω ατάκες του στυλ «το καλοκαίρι μου κόβεται η όρεξη» ή «με την θάλασσα ξεχνάω να φάω» και απορώ» έγραψε η Ιωάννα στη λεζάντα και αν κρίνουμε από τις απαντήσεις, μάλλον πολλοί είναι αυτοί που θα επιστρέψουν από τις διακοπές με παραπανίσια κιλάκια.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!