GOSSIP

Η Βανδή ποζάρει στη Εύβοια και στέλνει μήνυμα μετά τις πυρκαγιές

Η Εύβοια και ειδικά το βόρειο τμήμα της, φέτος το καλοκαίρι δέχτηκε βαρύ πλήγμα από τις πυρκαγιές, ενώ βαρύ είναι και το πλήγμα και για τις τουριστικές επιχειρήσεις που μετά την πύρινη λαίλαπα, είδαν τις ακυρώσεις να πέφτουν βροχή!

Ωστόσο, πολλοί θέλησαν να στηρίξουν την πληγωμένη από τις πυρκαγιές Εύβοια και επέλεξαν να κάνουν εκεί τις διακοπές τους.


Ανάμεσα σε αυτούς και η Δέσποινα Βανδή, μαζί με την παρέα της.


Η τραγουδίστρια, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, θέλησε να περάσει στιγμές χαλάρωσης τον Αύγουστο πλάι σε καλούς φίλους της, όπως οι Μαρία Μπακοδήμου, Λήδα Χατζηνικολάου και ο ηθοποιός Δημήτρης Γαλάνης.


Και αρχικά κανείς δεν είχε αποκαλύψει που έκαναν διακοπές, μέχρι που μια ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου στο Instagram "πρόδωσε" τον προορισμό των διακοπών της.


Λίγες ώρες αργότερα η Δέσποινα Βανδή έστειλε το δικό της μήνυμα για την Εύβοια, ποζάροντας με φόντο τα βράχια μιας από τις πιο γνωστές παραλίες της νοτιοανατολικής Εύβοιας.


«Τις φετινές μας διακοπές τις περάσαμε στην Εύβοια!
Παρότι ο τόπος υπέστη μεγάλη καταστροφή και οι κάτοικοι του επίσης, δε θέλαμε συνειδητά να αλλάξουμε προορισμό.Το νησί και οι άνθρωποι χρειάζονται τη στήριξη μας με κάθε τρόπο.Ήμασταν εκεί κολυμπήσαμε στη θάλασσα που ήταν γεμάτη αποκαΐδια άλλη μέρα ήταν γεμάτη από τσούχτρες και υπήρξε και η νύχτα που η φωτιά ήταν κοντά μας στα Μεσοχώρια και που ωστόσο όλοι έδρασαν γρήγορα και κατάφεραν να τη σβήσουν…
Είναι ένας πανέμορφος τόπος και όλοι τους τόσο δεσμευτικά φιλόξενοι.
Για εμάς θα είναι πια ένας σίγουρος προορισμός! #stirizoumetinevia #stirizoumetinellada #mygreece #greekislands» έγραψε η τραγουδίστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!