GOSSIP

Η Βάνα Μπάρμπα είχε ένα ατύχημα στην Επίδαυρο - Έκανε χειρουργείο

"Ξινή" της βγήκε η καλοκαιρινή εξόρμηση στην Επίδαυρο, αφού η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, που πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στο Αρχαίο Θέατρο, μαζί με τους κουμπάρους της Στράτο Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα, είχε ένα ατύχημα που την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η ίδια η ηθοποιός  μέσω δημοσίευσης που έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook, αποκάλυψε το ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο, όπου πήγε για να παρακολουθήσει την παράσταση “Προμηθέας Δεσμώτης”.

Η ηθοποιός έκανε γνωστό πως μετά από ένα παραπάτημα, προκλήθηκαν πολλαπλά κατάγματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άργους και από εκεί στη Βούλα. Μάλιστα, έγραψε πως θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.

“Λοιπόν όσα φέρνει η στιγμή.. δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος.. Επίδαυρο εχθές σε μια μαγική παράσταση.. Προμηθέας δεσμώτης. ..με ενθουσιασμό το χειροκρότημα.. και μετά ένα αστείο γλίστρημα και…να το, το κακό.. πολλαπλά. Κατάγματα.. και τώρα εγχείρηση.. θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Άργους και τώρα τον κ Βουγιουκλάκη.. και τους θεράποντες γιατρούς στη Βούλα….κακό καλοκαίρι δύσκολο….πάμε παρακάτω.. έχει ο θεός…να μην ξεχάσω να πω πόσα γλυκά μου συμπαράσταση καν οι κουμπάροι μου Στράτος και Σοφία ..και ο φίλος μου Πάρις Αμοργιανός….τους ταλαιπώρησε τόσο…αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ Χρήστο που πήγε και μας έφερε.. ο Έλληνας έχει φιλότιμο.. μέσα του. αυτό είναι τόσο πολύτιμο από τα λίγα που μας έμειναν…”, έγραψε η Βάνα Μπάρμπα. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!