GOSSIP

O Σάκης Κατσούλης ποζάρει πλάι στον πατέρα του και μιλά για αυτόν [εικόνες]

Μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες όπου φιγουράρει ο μπαμπάς του, δημοσίευσε στο Instagram ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor Σάκης Κατσούλης και έγραψε ένα ξεχωριστό μήνυμα για τον πατέρα του.

Ο Σάκης Κατσούλης θέλησε να ευχηθεί “χρόνια πολλά” στον πατέρα του ο οποίος έχει τα γενέθλιά του και έγραψε:

“Father…daughter first love and son first hero”

Σήμερα έχει γενέθλια ο άνθρωπος που μου δίδαξε το τι σημαίνει το να είσαι άντρας αλλα και τι είναι να είσαι παλικάρι, κύριος, λεβέντης αλλά και νοικοκύρης. Ο άνθρωπος που πάντα όταν με μάλωνε σε κάθε μου βλακεία και σκανταλιά (που δεν ήταν και λίγες να ξέρετε…) έβλεπα τον πόνο του και τον θυμάμαι να λέει… “λυπάμαι αλλά καλύτερα να κλαις και να στεναχωριέσαι εσύ τώρα πάρα εγώ αύριο”!!!

Και ΝΑΙ ο Πατέρας μου δεν ήταν ποτέ political correct,δεν ήταν ποτέ διπλωμάτης αλλά ας πούμε και τι ήταν για να είμαστε δίκαιοι… Ήταν πάντα εκεί να μας κρατάει δεμένους και όταν δεν ήταν γιατί έπρεπε να λείπει, ήταν για να μην μας λείψει τίποτα…

Ο άνθρωπος που θυμάμαι ακόμα την “απειλή” του… “Μη και τυχών με πάρει η μάνα σας τηλέφωνο…” Δεν ξέρω αν θα καταφέρω ποτέ να σε φτάσω αλλά θα το προσπαθώ κάθε μέρα…δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σε ευχαριστήσω ποτέ για όσα μου έχεις χαρίσει αλλά επίσης θα το προσπαθώ κάθε μέρα!!
Χρονιά πολλά Μπαμπά και σε ευχαριστώ προκαταβολικά για ακόμα μια χρονιά που η ευχή που θα κάνεις σβήνοντας τα κεράκια θα να είναι για εμάς…” έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης στην ανάρτησή του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!