GOSSIP

Δείτε το γοητευτικό εκπαιδευτή σκύλων που λέγεται πως ερωτεύτηκε η Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της νέας σεζόν της εκπομπής Love It που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 30/8 και θα μεταδίδεται και φέτος από το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και παράλληλα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει βρει τον έρωτα.

Συγκεκριμένα, λέγεται πως ένας εκπαιδευτής σκύλων έχει κλέψει την καρδιά της όμορφης παρουσιάστριας.


Και τώρα, δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως ο εκπαιδευτής σκύλων λέγεται Κωνσταντίνος και είδαμε να αναδημοσιεύονται και φωτογραφίες του που ο ίδιος είχε αναρτήσει στα social media.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, οι φίλοι του τον φωνάζουν Ντάνυ και με την παρουσιάστρια γνωρίστηκαν όταν εκείνη του ζήτησε βοήθεια για τον σκύλο της. Η αιτία που η Ιωάννα Μαλέσκου επισκεπτόταν συχνά –πυκνά το κτήμα του στην Παλλήνη, όπου οι δύο τους ήρθαν πολύ κοντά λοιπόν, δεν ήταν άλλη από την Μπαλού! Οι φήμες τους θέλουν να έχουν κάνει μαζί διακοπές, χωρίς να έχει πέσει κάτι βέβαια στην αντίληψη των παπαράτσι.

Με μία ματιά στο Instagram του, θα διαπιστώσει κανείς ότι λατρεύει τα extreme sports, το kite surf και τις μηχανές moto cross.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!