MEN'S GUIDE

Ο χολιγουντιανός σταρ Frank Grillo είναι φαν της δίαιτας paleo

Ο 56χρονος Αμερικανός ηθοποιός Frank Grillo, μπορεί και καμαρώνει καθώς μονίμως φιγουράρει στις λίστες με τους πιο... αγέραστους και καλογυμνασμένους χολιγουντιανούς σταρ και ο ίδιος τώρα μας ξεναγεί στο ψυγείο του σπιτιού του και στο home gym του.

Ο διάσημος ηθοποιός είναι ιταλικής καταγωγής και μεγάλωσε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης όπου από νωρίς άρχισε να ασχολείται με την πάλη και το μποξ.


Σήμερα, έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο, κυρίως χάρη στους ρόλους του στις ταινίες της Marvel "Captain America" όπου ενσάρκωσε  τον Brock Rumlow.


Ο ίδιος φροντίζει να παραμένει πάντα fit, καθώς δεν σταματά ποτέ να γυμνάζεται, και προσέχει τη διατροφή του ακολουθώντας τη περίφημη δίαιτα paleo, που ο ίδιος έχει προσαρμόσει στις προσωπικές ανάγκες του αν και ομολογεί πως δεν μπορεί να αντισταθεί στην πίτσα.

 

Η παλαιολιθική δίαιτα, γνωστή επίσης ως δίαιτα paleo, του ανθρώπου των σπηλαίων ή του μπέικον, στηρίζεται στην άποψη ότι τα σώματά μας λειτουργούν καλύτερα, όταν τρώμε όπως οι πρόγονοί μας. Σε αυτή τη δίαιτα κυριαρχούν τα ψάρια, το κρέας, τα λαχανικά, τα όσπρια, αλλά απουσιάζουν τα γαλακτομικκά, η ζάχαρη και όλες οι "επεξεργασμένες" τροφές που περιέχουν τεχνητά συστατικά, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και συντηρητικά.


Ο ίδιος σε ένα νέο βίντεο που γύρισε για λογαριασμό του περιοδικού Men's Health των ΗΠΑ, μας δείχνει τί ακριβώς περιέχει το ψυγείο του σπιτιού του (και όπως θα δείτε έχει ακόμη και παγωτά) αλλά και πως έχει στήσει ένα μίνι γυμναστήριο δίπλα στην πισίνα του σπιτιού του, για να κάνει το boxing & core πρόγραμμα γυμναστικής του.


 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!