MEN'S GUIDE

O Keanu Reeves έγινε 57 ετών και παραμένει το απόλυτo style icon

Τα 57α γενέθλιά του γιόρτασε χθες 2/9 ο χολιγουντιανός σταρ Keanu Reeves και τα social media έχουν γεμίσει ευχές για τον αγέραστο ηθοποιό, που εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να καταξιωθεί ως το απόλυτο fashion icon, ενώ δείχνει να... γερνά σαν το καλό κρασί.

Ο σταρ των ταινιών Matrix και John Wick, όχι μόνο παρέδιδε ανέκαθεν μαθήματα ανδρικού στιλ με τους κινηματογραφικούς ρόλους του, αλλά και με τις προσωπικές δημόσιες εμφανίσεις του.


Εδώ και χρόνια, ο Keanu μομίμως φιγουράρει στη λίστα του GQ με τους πιο καλοντυμένους αστέρες του Χόλιγουντ, ενώ μεγάλοι Οίκοι Μόδας όπως ο Yves Saint Laurent τον επιλέγουν ως κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες τους, ακόμα και τώρα που διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής του.


Και αν ρίξει κανείς μια ματιά στις κατά καιρούς εμφανίσεις του σταρ θα καταλάβει πως αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού ο Keanu όχι μόνο κατάφερε να έχει το δικό του προσωπικό signature style αλλά υιοθετούσε τάσεις, πολύ πριν αυτές γίνουν trends.

 


Έτσι ήταν από τους πρώτους που φόρεσαν βελούδινα κοστούμια και μας μύησαν στην τάση του smart casual με εμφανίσεις που συνδύαζαν κοστούμια ακόμα και σμόκιν με sneakers ή μποτάκια ορειβασίας, ο πρώτος που παρέδιδε μαθήματα σωστού layering συνδυάζοντας, σωστά όμως, τα πάντα και από τους πρώτους που είπαν αντίο στις γραβάτες στις επίσημες εμφανίσεις του.


Παράλληλα παρέμεινε λάτρης των μονόχρωμων και των "ton sur ton" outfits και μεγάλος υποστηρικτής των διαχρονικών total black looks, αλλά και του japanese style.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!