TV BITS

Big Brother: Δύο νέοι παίκτες μπήκαν στο ριάλιτι - Η μία είναι ηθοποιός

Μπορεί χθες βράδυ να είδαμε την Ελένη Σπανού να είναι η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το φετινό Big Brother μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, αλλά ο αριθμός των συγκάτοικων στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, όχι απλά δεν μειώθηκε, αλλά αντίθετα αυξήθηκε καθώς μπήκαν σε αυτό δύο νέοι παίκτες.

Αρχικά είδαμε την ηθοποιό Σοφία Αλεξανιάν να εμφανίζεται στα πλατό και να ανακοινώνεται πως θα είναι η νέα παίκτρια του ριάλιτι.


Η Σοφία ως ηθοποιός είχε λάβει μέρος στην σειρά Μάλιστα Σεφ, στο Κόκκινο Ποτάμι αλλά είχε και ρόλο στο Έλα στη Θέση μου. Στο εισαγωγικό βίντεο ανέφερε: «Είμαι ηθοποιός και συγγραφέας. Ήρθα στην Ελλάδα το 1995 κι εγκαταστάθηκα στην Ξάνθη. Δούλευα αρκετό καιρό στα χωράφια αλλά στο σπίτι ήταν αυστηρά κι ήθελα να φύγω από αυτό. Έδωσα Πανελλήνιες, πέρασα αλλά πήγα σε Δραματική Σχολή. Ο γιος μου είναι 9 χρονών και με τον πατέρα του, δεν είμαστε μαζί. Δεν προσπαθώ να κρατήσω μια εικόνα για να είμαι συμπαθής σε άλλους αλλά θα πω αυτό που νιώθω.»


Λίγο αργότερα είδαμε και έναν ακόμη νέο παίκτη να εμφανίζεται. Ο λόγος για το Νίκο Τσιρλή που έχει ιδιαίτερη αγάπη στον Σάκη Ρουβά. Ο ίδιος δήλωσε στο εισαγωγικό βίντεο: «Έρχομαι για να δημιουργήσω ίντριγκα. Είμαι 33 ετών από την Γλυφάδα και με καταγωγή από την Χίο και την Κούβα. Στην Ελλάδα ασχολούμαι με την παραγωγή σοκολάτας και με το εμπόριο ζαχαρούχων προϊόντων. Θέλω μια οικογένεια με πολλά παιδιά, όπως ο Σάκης Ρουβάς.

Η ίντριγκα με φτιάχνει και δημιουργώ και μεταξύ φίλων. Μου αρέσει η ένταση. Οι φίλοι μου με φωνάζουν φίδι αλλά με αγαπάνε. Με ενδιαφέρει πολύ η εξωτερική μου εμφάνιση, κάνοντας spa κ.λ.π. Το πιο ακριβό που έχω πάρει στον εαυτό μου είναι ένα ρολόι 10.000 ευρώ. Θα παίξω στο σπίτι με τακτική, θα φέρω κόσμο με το μέρος μου για να κερδίσω το παιχνίδι.»

 

 

Μετά την αποχώρηση της Ελένης, είδαμε τους δύο νέους παίκτες να μπαίνουν στο Άσπρο δωμάτιο στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και όλοι περιμένουμε να δούμε πως θα αλλάξουν οι ισορροπίες στο ριάλιτι με την είσοδο αυτών των δύο νέων παικτών.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!