GOSSIP

Ο Κονδυλάτος είπε πως ο πατέρας του δεν του ξαναμίλησε μετά το Survivor

Μια νέα τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor, Περικλής Κονδυλάτος και σε αυτή αναφέρθηκε στις πολύ κακές σχέσεις που έχει με τους γονείς του μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Θυμίζουμε πως ο Περικλής Κονδυλάτος, πριν λίγους μήνες, και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάρτιο, όταν είχε αποχωρήσει από το Survivor είχε παραχωρήσει μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό OK! όπου, μεταξύ άλλων, είχε αναφερθεί και στην οικογένειά του λέγοντας τα ακόλουθα: 

«Έχω τρεις αδελφές, δύο από τον πρώτο γάμο του πατέρα μου και μία από τον γάμο με τη μητέρα μου. Είμαι πολύ δεμένος με τις αδελφές μου, τις αγαπώ πάρα πολύ, ίσως επειδή έζησαν σκληρά παιδικά χρόνια και δύσκολες καταστάσεις που ένας άλλος άνθρωπος δεν έχει ζήσει, τουλάχιστον στην παιδική του ηλικία. Ο πατέρας μας λειτούργησε πολύ εγωκεντρικά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι συνέπειες των πράξεών του να επηρεάσουν τις ζωές μας και να υποστούμε κάποιες τραυματικές εμπειρίες όλοι μας. Υπήρξε τρομερά εγωιστής, δεν λειτούργησε με βάση το καλό των παιδιών του, δεν διασφάλισε σε κάποιον από εμάς ήρεμα και ισορροπημένα παιδικά χρόνια. Αντίθετα, υπήρχε η αίσθηση ανασφάλειας μαζί του και νομίζω ότι όλοι μας νιώσαμε ότι εμείς ήμασταν οι ενήλικες και εκείνος το παιδί. Με τους περισσότερους από εμάς η σχέση είναι από τυπική έως ανύπαρκτη. Η μητέρα μου ήταν σχετικά αποστασιοποιημένη από εκείνον, αλλά το γεγονός ότι είχε αποφασίσει να είναι μαζί του είχε ως αποτέλεσμα να είμαστε εμείς αντιμέτωποι με εκείνον. Το έχω αφήσει πίσω μου, αλλά, όπως λέω πάντοτε για ανθρώπους που με έχουν βλάψει, “ναι μεν συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ”».

Αυτά τα λόγια του, προφανώς πίκραναν τους γονείς του και ειδικά τον πατέρα του και σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, ο Περικλής Κονδυλάτος, αποκάλυψε πόσο κακές είναι πλέον οι σχέσεις με τους γονείς του: «Οι γονείς μου έριχναν ένα μικρό θάψιμο όσο ήμουν στο Survivor, έλεγαν ότι δεν είμαι αρκετά καλός. Δεν μιλάω μαζί τους. Ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει μετά το παιχνίδι επειδή έδωσα κάποιες συνεντεύξεις και είπα ότι δεν ήταν καλός. Η μητέρα μου είναι λίγο απούσα. Στο παιχνίδι δεν μου έλειψαν οι γονείς μου, μού έλειψαν οι αδελφές μου».

Ο Περικλής δήλωσε μαθητής της Καμπάλα ενώ όπως είπε πήγαινε από μικρός σε ψυχίατρο  και προέτρεψε τον κόσμο να μην κρύβεται και φυσικά μίλησε πολύ για το Survivor.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!