TV BITS

Big Brother: Μια μυστική αποστολή έχει ανατεθεί στους δύο νέους παίκτες

O Μεγάλος Αδελφός συνεχίζει να... ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα και να προκαλεί μεγάλες ανατροπές στο σπίτι του Big Brother και χθες τον ακούσαμε να αναθέτει μια νέα αποστολή στους δύο νέους παίκτες που μπήκαν πρόσφατα στο σπίτι.

Θυμίζουμε πως ήδη από τη βραδιά του Live της περασμένης Παρασκευής, όπου είδαμε την αποχώρηση της Ελένης Σπανού, στο σπίτι του Big Brother μπήκαν δύο νέοι παίκτες: η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν και ο Νίκος Τσίρλης.


Όμως και οι δύο νέοι παίκτες δεν έχουν εμφανιστεί στους υπόλοιπους συγκάτοικους και παραμένουν κρυμμένοι στο Μυστικό Δωμάτιο, από όπου παρακολουθούν τις εξελίξεις στο σπίτι.


Μάλιστα χθες τους είδαμε να σχολιάζουν τους συμπαίκτες τους λέγοντας με ποιον δεν θέλουν να κάνουν παρέα.

 

Παράλληλα είδαμε χθες το αγώνισμα για την ανάδειξη του αρχηγού.

 


Όμως λίγο αργότερα, ο Μεγάλος Αδελφός  ανακοίνωσε στους δύο νέους παίκτες μια μυστική αποστολή που τους σόκαρε: «Για την πρώτη εβδομάδα έχετε ασυλία αλλά δεν σημαίνει ότι θα είναι μια εύκολη εβδομάδα. Τώρα θα σας ανατεθεί η μυστική σας αποστολή κι έχετε μία ώρα να φτιάξετε την δική σας ιστορία. Όταν σας πω εγώ και μπείτε στο σπίτι, θα πρέπει να υποδυθείτε το παντρεμένο ζευγάρι. Για να ολοκληρώσετε επιτυχώς την αποστολή σας, δεν θα πρέπει να σας καταλάβει κανένας συγκάτοικος. Εάν τα καταφέρετε θα κερδίσετε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο για εσάς και για το σπίτι. Εάν όχι, θα πάρω πίσω το έπαθλο. Την λήξη της μυστικής αποστολής, την αποφασίζω εγώ. Αν κάποιος συγκάτοικος το υποψιαστεί, σε καμία περίπτωση δεν σταματάτε.» Άραγε θα τα καταφέρουν;

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!