GOSSIP

Η Σπυροπούλου μίλησε για το Κάτι Ξαναψήνεται και τα όνειρά της για ένα παιδί

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δείχνει να διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, καθώς βιώνει τον έρωτα πλάι στον επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ ανυπομονεί να ξεκινήσει το τηλεοπτικό σόου μαγειρικής Κάτι Ξαναψήνεται, που θα προβάλλεται από το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια, παραχώρησε τώρα μια νέα συνέντευξη και μίλησε για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα αλλά και για τις σκέψεις της για οικογένεια.

«Αν με ρωτούσε κάποιος “τι θα ήθελες;”, δεν θα μπορούσε να πέσει τόσο κοντά όσο σε αυτό το project που μου προτάθηκε», λέει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Realnews και υπόσχεται: «Θα προσπαθήσω να βγάλω την ευχάριστη πλευρά, που νομίζω ότι ο κόσμος ξέρει από εμένα».Αλλωστε, και η ίδια είναι εξοικειωμένη με την κουζίνα του σπιτιού που μοιράζεται με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Μαγειρεύω σε καθημερινή βάση. Σίγουρα ο έρωτας περνά από το στομάχι! Αμα δεν έχεις κι ένα ζεστό φαγητό στον σύντροφό σου… Είναι σημαντικό να περιποιείσαι και να φροντίζεις τον άνθρωπό σου. Μου αρέσει να φροντίζω τους ανθρώπους που αγαπώ. Το διάστημα του εγκλεισμού, λόγω πανδημίας, ή σε δένει ή σε απομακρύνει. Ευτυχώς εμείς ανήκουμε στην πρώτη κατηγορία», λέει για τον επιχειρηματία, με τον οποίο μόλις γιόρτασαν έναν χρόνο σχέσης με μια ρομαντική απόδραση.

«Το ταξίδι στο Μονακό ήταν για να γιορτάσουμε την επέτειό μας. Το είχαμε προγραμματίσει πολύ καιρό πριν και είχαμε πει να κάνουμε κάτι διαφορετικό», τονίζει η παρουσιάστρια, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι η επέτειος δεν έκρυβε πρόταση γάμου: «Κάτι επίσημο, όχι. Δεν ξέρω πώς θα το δημοσιοποιήσω αυτό, όταν έρθει η ώρα!».

Η Κ. Σπυροπούλου δηλώνει παραδοσιακή. «Ο καθένας έχει τους ρόλους του στο σπίτι. Εχω αναλάβει όλες τις δουλειές, θα μαγειρέψω, θα καθαρίσω, ό,τι κάνει μια νοικοκυρά. Ειδικά το διάστημα που η δουλειά μου δεν είχε φόρτο σε καθημερινή βάση. Τώρα πρέπει να κάνω αλλαγές στο πρόγραμμά μου, για να προλαβαίνω. Δεν θέλω να μένει πίσω το σπίτι μου. Εχουμε και δύο σκυλάκια, των οποίων τη φροντίδα έχω εγώ».

Μήπως προετοιμάζεται άτυπα για τη δημιουργία οικογένειας;«Εχω μεγαλώσει σε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Οι γονείς μου είναι πολλά χρόνια μαζί και με τη γιαγιά μου, τον παππού μου, τους θείους μου, τα ξαδέρφια μου είμαστε δεμένοι. Είμαι τυχερή και ευλογημένη. Αντίστοιχα, ο σύντροφός μου έχει κι εκείνος μια δεμένη οικογένεια και χαίρομαι πολύ, γιατί για εμένα είναι ιερός ο θεσμός. Οταν έχεις μια σχέση που σε γεμίζει και σε καλύπτει, η δημιουργία της δικής σου οικογένειας φαντάζει πιο κοντά. Ολα έρχονται στην ώρα τους», απαντά η Κωνσταντίνα και ξεκαθαρίζει:

«Πάντα με έλκυε η δημιουργία οικογένειας και μου άρεσε το να αποκτήσω το δικό μου παιδάκι. Συνεχίζω να το θέλω και να το επιθυμώ. Ολα στην ώρα τους. Τώρα το ενδιαφέρον μου είναι στραμμένο στο νέο μου ξεκίνημα. Μου έλειψε πραγματικά η τηλεόραση, παρόλο που βρήκα άλλους τρόπους να εκφράζω τη δημιουργικότητά μου, όπως η ενασχόλησή μου με τη σειρά καλλυντικών, με κραγιόν βίγκαν χωρίς ζωικά συστατικά, την οποία συνεχίζω. Δεν ξέρω πώς όλα μπορούν να γίνουν παράλληλα, γιατί, αν συμβεί να έρθει ένα παιδί, θεωρώ ότι το πρώτο διάστημα θα θέλω να είμαι συνεχώς μαζί του. Το βλέπω και από τις φίλες μου, δεν μπορείς να αποχωριστείς το μπεμπάκι σου».

Πηγή:real.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!