GOSSIP

Η Καινούργιου είπε πως ο σύντροφός της δεν θα της κάνει ποτέ πρόταση γάμου

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου, μετά την ανακοίνωση της τηλεοπτικής μεταγραφής της και μίλησε και για το σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια, ετοιμάζεται για την τηλεοπτική πρεμιέρα της νέας εκπομπής της, και η κάμερα πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής τη συνάντησε στην επίσημη φωτογράφηση που έκανε και η ίδια είπε τα ακόλουθα: «Με το που άκουσα τον τίτλο της εκπομπής μου, Super Κατερίνα, είπα μήπως είναι λίγο ψωνίστικος; Αρχίζει και διαρρέει ο τίτλος και βλέπαμε σχόλια θετικά. Σούπερ είναι η εκπομπή όχι εγώ. Δεν μαγειρεύω, δεν χορεύω, όλα λάθος. Είμαι το μεγαλύτερο αγγούρι της ελληνικής τηλεόρασης» είπε αυτοσαρκαζόμενη για την πασαρέλα που κάνει στο τρέιλερ της εκπομπής της.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην ομάδα της, που φέτος περιλαμβάνει και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Μου είχε πει ότι δεν θέλει να μάθει κανείς τη σχέση του με την Τούνη. Βλέπω την πρώτη φωτογραφία, τον παίρνω, του λέω μπράβο και από κείνη τη μέρα ανεβάζουν φωτογραφία κάθε ένα δευτερόλεπτο».

«Δεν θα βγούμε ως ζευγάρια με τον Αλεξάνδρου γιατί η Ιωάννα Τούνη αρέσει στον Φίλιππο και θα το αποφύγω» είπε  κάνοντας πλάκα.

Μίλησε όμως και για τις διακοπές της με τον σύντροφό της  στην Ιταλία περιγράφοντάς τες με πολύ χιούμορ.

«Πραγματικά νομίζω ότι χώρισα στην Ιταλία γιατί ζητούσα συνέχεια από τον Φίλιππο να με βγάζει φωτογραφίες και μου είπε ότι έπρεπε να πάρουμε μαζί μας την Πωλίνα τη φωτογράφο. “Δεν σε αντέχω πια” μου είπε.  Όλες οι φωτογραφίες ήταν χάλια και παρακαλούσα τους περαστικούς να με βγάλουν, δεν το έχει. Εγώ νομίζω δεν θα γίνει ποτέ η πρόταση γάμου. Εκτός αν ετοιμάζουν κάτι για την πρώτη εκπομπή».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!