GOSSIP

H Megan Fox φόρεσε το απόλυτο "γυμνό" φόρεμα στα MTV VMAs [εικόνες]

Η 35χρονη χολιγουντιανή σταρ Megan Fox... μοίρασε εγκεφαλικά με το πολύ σέξι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει χθες στα MTV VMAs στις ΗΠΑ, αφού όπως θα δείτε δεν άφησε σχεδόν τίποτα στη φαντασία, ενώ μαζί με τον σύντροφό της προκάλεσαν μεγάλο χαμό.

Η διάσημη ηθοποιός συνόδευσε τον 31χρονο ράπερ Machine Gun Kelly στην τελετή απονομής των βραβείων, αφού οι δυο τους ζουν ένα μεγάλο έρωτα μετά το χωρισμό της Megan με τον ηθοποιό Brian Austin Green με τον οποίο η σταρ έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)


Μάλιστα η Megan ήταν βέβαιη πως ο σύντροφός της θα ήταν ένας από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς και τελικά είχε δίκιο αφού απέσπασε το βραβείο για το καλύτερο alternative βίντεο της χρονιάς.


Οι δυο τους κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις στη χθεσινή τελετή όχι μόνο χάρη στο... γυμνό φόρεμα της Megan που έφερε την υπογραφή του Οίκου Mugler, αλλά και χάρη στον καβγά που είχε χθες ο Machine Gun Kelly με τον θρύλο του MMA τον Ιρλανδό Conor McGrecor, ο οποίος εκνευρισμένος πέταξε ένα ποτό στον ράπερ μπροστά στις κάμερες και μετά είπε πως δεν συνέβη τίποτα!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!