TV BITS

Big Brother: Ο Ισίδωρος δηλώνει αποφασισμένος να σπείρει τη διχόνοια

Αγώνα αρχηγίας είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor και πριν καν γίνει το αγώνισμα, ο Ισίδωρος Δούνης, που τελικά κέρδισε την αρχηγία, είχε αρχίσει να ξεσπαθώνει κατά πάντων.

Αρχικά ο  25χρονος ακούστηκε να πετάει τα βέλη του κατά της Σύλιας και της Ευδοκίας αλλά και κατά του Στιβ.

«Η Ευδοκία με το ρύζι είναι μόνη της, περιπλανώμενη κι έχει μπερδέψει τα μπούτια της. Ο Στηβ είναι βασιλιάς της κλίκας. Βασίλισσα έχουμε αυτήν που θέλει ο βασιλιάς ή θέλει να την θέλει ο βασιλιάς κι είναι η Σύλια. Την ενδιαφέρει η ειδικότητα. Είσαι δημόσιος υπάλληλος; Δεν σε θέλω. Είσαι μοντέλο, τραγουδιστής; Θέλω να κολλήσω. Λέει αυτή ότι μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα κι έχει ένα φλερτ με τον Στηβ, μιας και ξέρουν ότι είναι τηλεοπτικό και πουλά. Συγχρόνως μπορεί να την πατήσει και να φουντώσουν αισθήματα, παρά το γεγονός ότι έχει σχέση. Από κάτω είναι ο μικρός βασιλιάς, ο Παναγιώτης κι η γυναίκα του Παναγιώτη είναι η Ανχελίτα. Κάπως έτσι κλείνει η βασιλική οικογένεια και κάπου προσπαθεί να ενταχθεί κι η Σαμάνθα, που δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει. Εγώ δεν μπορώ τους βασιλιάδες κι ούτε κανέναν που με θέλει από κάτω του.» ακούστηκε να λέει ο Ισίδωρος σχολιάζοντας τους συμπαίκτες του σε κουβέντα του με τον Μεγάλο Αδελφό.

 

Λίγο αργότερα έγινε το αγώνισμα για την ανάδειξη του αρχηγού της εβδομάδας με τον ίδιο να αναδεικνύεται νικητής.

 

Ο ίδιος μετά τη νίκη του έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Μεγάλου Αδελφού, εκφράζοντας την πρόθεσή του να προσπαθήσει να σπείρει τη διχόνοια: «Είμαι χαρούμενος όπου μέσα από αυτήν την ιδιότητα θα πω όσα θέλω. Θα συνεχίσω από εκεί που το άφησε ο Νίκος, ο οποίος είπε ότι δεν θέλω να διχάσω αλλά να ενώσω. Εγώ επειδή δεν μπορώ να ενώσω ότι δεν ενώνεται, επιλέγω να διχάσω ότι διχάζεται. Είναι πιο ειλικρινές για εμένα. Ας βρούμε τους ανθρώπους που ταιριάζουμε και τους λόγους κι ας πορευτούμε έτσι. Επομένως δεν μπορώ να ενώσω και θα διχάσω.»

 

Και λίγο αργότερα ανακοίνωσε και στους συμπαίκτες του πως σκοπεύει να τους διχάσει.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!