GOSSIP

H Αννίτα Ναθαναήλ πόζαρε αγκαλιά με τη φίλη της Ιωάννα Παλιοσπύρου

Στο δικαστήριο εμφανίστηκε χθες Τετάρτη 15/9 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, καθώς ξεκίνησε η πολύκροτη δίκη.

Η Ιωάννα, εδώ και μήνες δίνει ένα πολύ δύσκολο αγώνα, για την αποκατάσταση της υγείας της και της εμφάνισής της και στο πλευρό της έχει διαρκώς πλάι της την οικογένειά της, αλλά και πρόσωπα όπως η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα, έχει σπεύσει να τη βοηθήσει με κάθε τρόπο και πλέον οι δυο γυναίκες συνδέονται με μια στενή φιλία.


Η Αννίτα, χθες, λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της Ιωάννας από το δικαστήριο όπου και η ίδια ήταν παρούσα, ανέβασε στο Instagram, μια κοινή πόζα της με την Ιωάννα, που τραβήχτηκε όταν η Ιωάννα ταξίδεψε στη Γαλλία, για ένα από τα πολλαπλά χειρουργεία που χρειάστηκε να κάνει το τελευταίο διάστημα και τη συνόδευσε η Αννίτα.


«Κάθε μέρα μου αποδεικνύεις τη δύναμη ψυχής που κρύβεις μέσα σου! Είμαι τόσο μα τόσο περήφανη για σένα! Καμιά περούκα και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να υπερισχύσει της εσωτερικής σου ομορφιάς!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αννίτα Ναθαναήλ στη λεζάντα της ανάρτησής της, πλέκοντας το εγκώμιο της Ιωάννας για τη δύναμη ψυχής που επιδεικνύει.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Αnnita Nathanail (@annitanath)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!