TV BITS

Big Brother: Αποχώρησε η Σοφία και δήλωσε πως έπαθε σοκ [βίντεο]

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής της είδε την πόρτα της εξόδου από το Big Brother η ηθοποιός Σοφία Αλεξανιάν και στο χθεσινό Live, η νέα παίκτρια του ριάλιτι, που μπήκε σχετικά πρόσφατα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού δεν έκρυψε την απογοήτευσή της που αποχώρησε τόσο νωρίς.

Οι εντάσεις, τα νεύρα κι οι χαρακτήρες είναι αυτοί που καθόρισαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα από την ψηφοφορία προέκυψαν τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση με αυτούς να είναι: η Ευδοκία Τσαγκλή καθώς αρκετοί θεωρούν ότι δεν ακούει κι οι αντιδράσεις της έχουν διακυμάνσεις, η Σοφία Αλεξανιάν, η οποία ήταν νέα παίκτρια και σε αρκετούς δεν αρέσει ο τρόπος, που προσεγγίζει πράγματα και καταστάσεις και τέλος ο εκρηκτικός Στηβ Μιλάτος.

Αν κι η Σαμάνθα Μίσοβιτς κέρδισε το βέτο στην δοκιμασία, επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει, με τους υποψήφιους να παραμένουν οι ίδιοι.

Ο παίκτης που αποχώρησε από το Big Brother είναι η Σοφία Αλεξανιάν, η οποία ανέφερε σε κατάσταση σοκ: «Νιώθω δυσάρεστα. Δεν το περίμενα. Μάλλον έπρεπε να είμαι ηθοποιός εδώ μέσα και δεν ήμουν. Σας ευχαριστώ παιδιά για το σύντομο διάστημα.»

Δείτε όλα όσα είπε μετά την αποχώρησή της από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!