TV BITS

The Voice: "Μάχη" έδωσαν οι coaches για αυτόν τον Κύπριο [βίντεο]

Με πολλές σπουδαίες φωνές να διεκδικούν μια θέση στις ομάδες των 4 coaches, έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα για έκτη συνεχή χρονιά το The Voice of Greece και ένας από τους διαγωνιζόμενους που έκανε και τους 4 coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους είναι από την Κύπρο.

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μηλιώτη από την Κύπρο, ο οποίος μόλις ανέβηκε στην σκηνή, και ερμήνευσε το Purple Rain και κατέπληξε τους πάντες και αμέσως πάτησαν το κόκκινο κουμπί όλοι οι coaches αλλά έπεσε το πρώτο μπλοκ!

Η Έλενα Παπαρίζου είχε μπλοκαριστεί από κάποιον άλλον coach και δεν μπορούσε να διεκδικήσει τον Ανδρέα. Η ερμηνεύτρια σηκώθηκε σε έξαλλη κατάσταση από την θέση της και προσπαθούσε να βρει τον υπαίτιο, βγάζοντας το τακούνι της για να τις «βρέξει» σε όποιον το έκανε. Ξαφνικά στάθηκε μπροστά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος τής είπε πως ακόμα δεν γνωρίζει καν πως γίνεται το μπλοκάρισμα.

Παρά το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός κι ο Πάνος Μουζουράκης έβαλαν τα δυνατά τους για να τον έχουν στην ομάδα τους, ο Ανδρέας στο τέλος επέλεξε την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!