TV BITS

The Voice: Ο Μουτσινάς και η Βάνια προκάλεσαν χαμό στο πλατό [βίντεο]

Μια σπέσιαλ εμφάνιση έκαναν ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς και η Ματίνα Νικολάου στο χθεσινοβραδινό Blind Audition του The Voice και προκάλεσαν χαμό!

Το τηλεοπτικό δίδυμο της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, έφερε τα πάνω κάτω όταν ο Νίκος Μουτσινάς, εμφανίστηκε χθες ως διαγωνιζόμενος που διεκδικεί μια θέση στο δημοφιλέστερο talent show.


Αρχικά είδαμε ένα βίντεο, όπου ο Νίκος φαίνεται να λέει πως εδώ και χρόνια περίμενε να έρθει αυτή η στιγμή που ονειρεύονταν εδώ και χρόνια και έδειχνε αγχωμένος πριν ανέβει στη σκηνή.

Ο Νίκος τραγούδησε επί σκηνής το «Ποτέ να μην χαθείς από τη ζωή μου» της Μαρινέλλας, ενώ η Βάνια, τον παρακολουθούσε επίσης αγχωμένη από τα παρασκήνια, πλάι στο Γιώργο Λιανό και να ακούγεται να απαντά σε ερώτηση του Λιανού, αν ο Νίκος τραγουδάει επαγγελματικά και η ίδια είπε: «Ναι εδώ και 22 χρόνια, από τα 22 του χρόνια, αλλά τώρα πήρε την απόφαση». Ωστόσο κανείς από τους 4 coaches δεν γύρισε την καρέκλα του.


Στην πορεία οι 4 coaches άρχισαν να εξηγούν γιατί δεν πάτησαν το κουμπί, ενώ η Βάνια εισέβαλλε στο στούντιο και κάθισε πάνω στα πόδια του Κωνσταντίνου Αργυρού.


Όταν δε επέστρεψαν στο backstage, ο Νίκος εξέφρασε την... πικρία του στον Λιανό, επειδή κόπηκε στο Blind Audition, αλλά η Βάνια εξέφρασε τη χαρά της!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!