TV BITS

Big Brother: Είδαμε μια νέα μυστική αποστολή μετά τη μάχη για την αρχηγία[βίντεο]

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother είδαμε πως για μια ακόμη φορά, οι παίκτες ήθελαν όλοι διακαώς να κερδίσουν την αρχηγία στο χθεσινό αγώνισμα.

 Οι ένοικοι του σπιτιού έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κατορθώσουν να πάρουν τη νίκη για την ανάδειξη του νέου αρχηγού.

Το ιδιαίτερο αγώνισμα έφερε στην επιφάνεια πως ο κάθε ένας παίκτης ήθελε τη νίκη για τους δικούς του λόγους. Tο μόνο σίγουρο ήταν πως ο νέος αρχηγός στο Big Brother θα προκαλέσει νέες ισορροπίες στο σπίτι για την τρέχουσα εβδομάδα.

Έτσι, έπειτα από αρκετή ώρα στην αρένα όπου κάθε παίκτης προσπαθούσε να εξολοθρεύσει τους υπολοίπους, ο νικητής του αγωνίσματος στο Big Brother ήταν ένας και θα ανατρέψει τα δεδομένα μέσα στο σπίτι.

Πιο συγκεκριμένα, νέα αρχηγός για αυτή την εβδομάδα και δη για πρώτη φορά στο Big Brother είναι η Ανχελίτα! Όπως ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενο, μαζί στο Captain’s room η νεαρή τραγουδίστρια θα πάρει τον Παναγιώτη Πέτσα.

Ο Μεγάλος Αδερφός όμως ανέθεσε στον Παναγιώτη μία μυστική αποστολή: Να πείσει την Ανχελίτα να πάρει άλλον μαζί της στο Captain' s room. Ο Παναγιώτης δεν πρέπει να βγει εκτός ρόλου ακόμη και αν τον καταλάβει η Ανχελίτα. Μένει πλέον να δούμε την έκβαση αυτής της πλάκας στο σημερινό επεισόδιο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!