TV BITS

The Voice: Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα του σόου

Το «The Voice of Greece» με τον Γιώργο Λιανό επέστρεψε στο ΣΙΓΜΑ και 131.295 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω και για 1΄στην πρεμιέρα και την εκρηκτική διάθεση του Κωνσταντίνου Αργυρού, του Πάνου Μουζουράκη, της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά!

Με 23.9% μέσο μερίδιο στο γενικό σύνολο του κοινού και 25.9% μέσο μερίδιο στο δυναμικό κοινό (18-54) το «The Voice of Greece» κυριάρχησε στη ζώνη μετάδοσής του.   ενώ έφτασε μέχρι 34.2%.

 

Την Κυριακή 19/9,  168.647 τηλεθεατές επέλεξαν έστω και για 1΄το πρόγραμμα δίνοντας την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό με ποσοστό 29,8% ενώ και στο γενικό σύνολο διατήρησε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης με 28,4% και έφτασε μέχρι το 43.9%.

 

Το κορυφαίο μουσικό τάλεντ σόου κυριάρχησε και στα social media καθώς το hashtag #TheVoiceGR ήταν και τις δύο μέρες το Νο1 trending topic στα σχόλια χρηστών του twitter.

 

Η ξαφνική εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά στο ρόλο του διαγωνιζόμενου με τη Βάνια στο πλευρό του ήταν στα highlights της βραδιάς και παρά το γεγονός πως κανείς… δε γύρισε, αποτέλεσε την απόλυτη έκπληξη για τους coaches αλλά και το τηλεοπτικό κοινό!

Οι coaches άκουσαν με προσοχή, διεκδίκησαν και έχουν ήδη εντάξει τις πρώτες φωνές στις ομάδες τους. Από ποια ομάδα θα προέρχεται ο νικητής που θα κάνει το μεγάλο όνειρο πραγματικότητα και θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο από τη MINOS EMI Universal

 

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική!

 

 

The Voice of Greece

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:10 στο ΣΙΓΜΑ

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!