GOSSIP

Σήμερα θα ντυθεί νυφούλα η Τζούλια Νόβα

Η ξανθιά καλλονή Τζούλια Νόβα, διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού ένα χρόνο μετά το χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό για χρόνια, το μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία, όχι μόνο είναι έγκυος και περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί της, αλλά σήμερα θα κάνει το γάμο της με τον Μιχάλη Βιτζιλαίο.

Το μοντέλο και ο εκπαιδευτής extreme sports, ζουν ένα θυελλώδη έρωτα και οι δυο τους πριν από λίγους μήνες ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, αλλά και την εγκυμοσύνη της Τζούλιας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Nova (@julianova1)


Ο γάμος τους θα γίνει σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου και οι δυο τους θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο στην Πάρνηθα.

Η Τζούλια Νόβα, αν και βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, λέει πως ακόμα δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού της όμως έχει ήδη αποφασίσει με τον μέλλοντα σύζυγό της, το όνομα που θα του δώσουν σε περίπτωση που αποκτήσουν κοριτσάκι.

Όσο για τον θρησκευτικό γάμο, αυτός θα γίνει αλλά σε αρκετό καιρό από τώρα αφού θέλει πρώτα να υποδεχτεί το μωρό της και ύστερα να τον ορίσουν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!