TV BITS

Love It: Η Μαλέσκου απαντάει στις φήμες για το μέλλον της εκπομπής της

Η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της στο Love It, δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους, με τα όσα ακούστηκαν περί "αλλαγών" της ημέρας προβολής της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, τόσο η ίδια η Ιωάννα, όσο και οι συνεργάτες της, φάνηκαν να έχουν εξοργιστεί, με τα όσα ακούστηκαν σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, περί μεταφοράς της εκπομπής Love It τα Σαββατοκύριακα και αντικατάστασή της τις καθημερινές από το Όλα Γκουντ.


Η ίδια η Ιωάννα, φάνηκε να μην πιστεύει πως αυτά τα σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας πως «είναι πολύ άσχημο αυτό που μου λέτε... και το είπε και η Κατερίνα;... Μου κάνει εντύπωση γιατί είχαμε πολύ καλές σχέσεις ή νόμιζα πως είχαμε πολύ καλές σχέσεις» ακούστηκε να λέει η παρουσιάστρια, ενώ στην πορεία πρόσθεσε όλο νόημα: «Απογοητεύομαι από τέτοιες συμπεριφορές... Πρέπει να υπάρχουν όρια».


Όμως τα παράπονα για την εκπομπή της Καινούργιου δεν σταμάτησαν εκεί και έγινε χαμός και για τα πλάνα που παίχτηκαν από το Big Brother και τις ερωτοτροπίες Παναγιώτη και Ανχελίτας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!