GOSSIP

Ένα λαμπερό πάρτι έκανε για τα γενέθλιά της η Σπυροπούλου [βίντεο]

Τα 34α γενέθλιά της, γιόρτασε χθες η παρουσιάστρια του Κάτι Ξαναψήνεται και είδαμε πως στο πάρτι της, έσπευσαν να εμφανιστούν ως καλεσμένες, ακόμα και άτομα με τα οποία στο παρελθόν η... Queen Dina, είχε τόσο άσχημες κόντρες που είχαν καταλήξει στα δικαστήρια!

Αρχικά η Κωνσταντίνα γιόρτασε τα γενέθλιά της, αγκαλιά με τη μαμά της απολαμβάνοντας ένα δείπνο σε εστιατόριο που διατηρεί ο σύντροφός της στη Βουλιαγμένη.


Και χθες βράδυ η Κωνσταντίνα έκανε και ένα λαμπερό πάρτι γενεθλίων σε γνωστό bar restaurant της Γλυφάδας, έχοντας πάντα πλάι της το σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.
Πλάνα από το πάρτι και τους λαμπερούς καλεσμένους είδαμε σήμερα σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα στο πάρτι της Queen Ντίνα, έδωσε το «παρών» τόσο η Χριστίνα Παππά, όσο και η Σάσα Σταμάτη, με την οποία είχαν φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη φετινή σεζόν, ενώ σε ερώτηση για τις δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου ότι δεν θέλει να θυμάται την περίοδο που ήταν στον Alpha και συνεργάζονταν μαζί.

«Μας κέρδισε το “Κάτι ξαναψήνεται”. Αυτό προηγήθηκε, δεν θέλω να μιλήσω για τα μελλοντικά σχέδια του καναλιού. Δεν γνωρίζω αν κόπηκε το project του “Αγρότη”. Εκ μέρους μου θα ήταν αχάριστο να ζω κάτι που κάνω τώρα και να σκέφτομαι κάτι άλλο», δήλωσε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και συνέχισε για τα όσα είπε η Κατερίνα Καραβάτου:

«Ας μη τη θυμάται εκείνη την περίοδο. Εμένα ήταν τα ξεκινήματά μου και ευτυχώς πάτησα πάνω σε αυτά για να τα θυμάμαι όλη μου τη ζωή και να πορεύομαι».

Η Χριστίνα Παππά που βρέθηκε στα γενέθλια είπε για τη φίλη της: «Η παρεξήγηση υπήρχε, τη θαυμάζω και την αγαπώ. Μου αρέσει πολύ να τη βλέπω, γεμίζει την οθόνη».

Ενώ δηλώσεις έκανε και η Σάστα Σταμάτη με την οποία είχαν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια: «Το να συγχωρείς είναι ωραίο πράγματα. Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!