GOSSIP

Love It: Όλα όσα είπε ο Γιώργος Παράσχος για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Μεγάλο σάλο προκάλεσαν τις προηγούμενες ημέρες οι δηλώσεις του ηθοποιού Γιώργου Παράσχου, που κατήγγειλε πως κάποιοι πουλούν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού σε ηθοποιούς και τραγουδιστές και τώρα ο ίδιος είπε πως κατέθεσε τα όσα γνωρίζει στις Αρχές.

Οι αποκαλύψεις είχαν γίνει μέσω της κάμερα της εκπομπής Love It.


«Έχω προσωπική εμπειρία. Είχα μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω “χτύπησε λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο”. Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου, για να κάνω 300€ κατάθεση. Όχι σε λογαριασμό τράπεζας, αλλά σε άλλον λογαριασμό που δεν θυμάμαι και μετά από 3-4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου. Για να με πείσει μου είπε και ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, στο θέατρο και σε εκπομπές και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ», είχε εξομολογηθεί ο Γιώργος Παράσχος πριν λίγες ημέρες.


Και σήμερα ο ηθοποιός μίλησε ξανά στην κάμερα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου και δεν έκρυψε και την ενόχλησή του για τα σχόλια που άκουσε μετά τις αποκαλύψεις που έκανε.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!