TV BITS

The Voice: Νέες προσθήκες είχαμε στα teams των 4 coaches [βίντεο]

Ένα ακόμη Blind Audition του The Voice of Greece, ολοκληρώθηκε χθες βράδυ, με πολλούς νέους διαγωνιζόμενους να καταφέρνουν να πείσουν τους 4 coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους, κερδίζοντας μια θέση στο δημοφιλές talent show.

Συγκεκριμένα, μετά και το χθεσινοβραδινό Blind Audition, στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, προστέθηκαν οι Ευγενία Βαζούρα και Χριστίνα Ζένιου, με αποτέλεσμα το team του τραγουδιστή να έχει πλέον 6 παίκτες.


Έξι είναι και οι παίκτες στο team του Πάνου Μουζουράκη, αφού χθες προστέθηκαν στην ομάδα του οι Δανάη Καλογιάννη και Αλέξανδρος Λαέρτης.


Στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου χθες προστέθηκαν οι Γιώργος Πάττας και Σωτήρης Γεραμπίνης και πλέον και το team Helena έχει έξι παίκτες.


Τέλος ο Σάκης Ρουβάς έχει τους περισσότερους παίκτες, αφού πλέον πρόσθεσε άλλους τρεις στην ομάδα του (την Κόννα, την Στεφανία Γατσάκου και τη Μαρκέλλα Διαμαντή) και έχει συνολικά 8 διαγωνιζόμενους στο team Sakis.


Δείτε όλες τις εμφανίσεις των 9 διαγωνιζόμενων που προκρίθηκαν μετά το χθεσινό Blind Audition του The Voice και μην χάσετε το αποψινό νέο Blind Audition.

 

 

 

 

 

 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!