TV BITS

The Voice: Αυτή η διαγωνιζόμενη κάποτε είχε πάει στη Eurovision Junior

Πολλές εκπληκτικές ερμηνείες απολαύσαμε χθες βράδυ στο Blind Audition του The  Voice και αρκετές φορές είδαμε μέσα στη βραδιά και τους 4 coaches να πατάνε το κουμπί και να διεκδικούν κάποιο διαγωνιζόμενο στην ομάδα τους.

Αυτό συνέβη και με τη Μαρία Θεοδώρου, η οποία, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του The Voice αποκάλυψε πως είχε συμμετάσχει και στη Eurovision Junior.

«Ονειρεύομαι μια θέση στη Eurovsion εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Το εισιτήριο για αυτό το όνειρο θα μου το δώσουν οι coaches αν πατήσουν το κουμπί και γυρίσουν τις καρέκλες τους» παραδέχθηκε η νεαρή διαγωνιζόμενη δευτερόλεπτα πριν ανέβει στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου και πρόσθεσε «Η σχέση μου με την μουσική ξεκινάει από πάρα πολύ μικρή ηλικία. Οι γονείς μου είναι μουσικοί οπότε ήταν αναπόφευκτο να μην ασχοληθώ με την μουσική. To 2008 συμμετείχα στην Eurovision Junior, στην τελευταία Eurovision Junior που έγινε και ευτυχώς την πρόλαβα γιατί ήθελα από πάρα πολύ μικρή να συμμετάσχω σε αυτό τον διαγωνισμό. Δεν βγήκα πρώτη αν και ήθελα. Ήθελα να εκπροσωπήσω τη χώρα μας».

Η Μαρία ερμήνευσε το "Stop" και όλοι οι coaches πάτησαν το κουμπί. με τον Πάνο να κάνει την αρχή.


Η ίδια πάντως αποφάσισε να πάει στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!