GOSSIP

Τρέλανε τους πάντες η Rihanna με το "καυτό" SavagexFenty σόου της [βίντεο]

H pop star Rihanna πλέον όχι μόνο ανήκει επίσημα στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων, κυρίως χάρη στην απίστευτη επιτυχία που σημειώνουν τα fashion και makeup brands που δημιούργησε, αλλά το δικό της σόου με εσώρουχα της SavageXFenty πλέον θεωρείται το απόλυτο fashion event, κλέβοντας την αίγλη που για δεκαετίες είχαν τα σόου της Victoria's Secret.

To φετινό, τρίτο κατά σειρά σόου της Rihanna προβλήθηκε τηλεοπτικά την περασμένη Παρασκευή και σε αυτό είδαμε πασίγνωστα μοντέλα όπως οι Gigi Hadid, Irina Shayk και Cindy Crawford, αλλά και αστέρες της μουσικής και του σινεμά με την ίδια τη Rihanna να δηλώνει για το SavageXFenty Vol. 3 


«Πάντα υποστηρίζω τους  αουτσάιντερ. Όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο, έχουν επηρεάσει όχι μόνο αυτήν τη συλλογή, αλλά τον τρόπο που βλέπουμε το ταλέντο μας.

To Savage X Fenty Show Vol. 3, ναι, είναι μια επίδειξη μόδας, αλλά όταν οι άνθρωποι βλέπουν κάποιον σαν αυτόύς που έκαναν πασαρέλα σήμερα, ξαφνικά αισθάνονται ότι εκπροσωπούνται», είπε και πρόσθεσε: 

«Το σόου αυτό  βοηθά κάποιους ανθρώπους να αισθανθούν  ότι έχουν χώρο σε αυτόν τον κόσμο. Και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να επιτυγχάνουμε  κάθε χρόνο», κατέληξε.

H  ίδια έλαμψε φορώντας ένα "γυμνό" φόρεμα, ενώ οι εμφανίσεις των σταρ στην πασαρέλα της μοίρασαν εγκεφαλικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nineteen Nikey (@nineteennikey)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!