GOSSIP

Τζούλια Νόβα: «Ήταν μηδαμινές οι πιθανότητες να μείνω έγκυος» [βίντεο]

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της μετά τον πρόσφατο γάμο της με τον Μιχάλη Βιτζιλαίο παραχώρησε το μοντέλο Τζούλια Νόβα, που είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο παιδάκι της.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν περίμενε να μείνει έγκυος και πως όλο αυτό συνέβη τυχαία.

 ΗΤζούλια Νόβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά δεν περίμενα ότι θα προέκυπτε τώρα. Εφόσον προέκυψε και έβλεπα ότι ο Μιχάλης ήταν πάρα πολύ θετικός να προχωρήσουμε, το σκέφτηκα τρομερά λίγο και έτσι το συνεχίσαμε. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για την εγκυμοσύνη, επειδή δεν το προσπαθούσαμε και δεν το επιδιώκαμε. Έγινε μια φορά! Οι πιθανότητες μας, στην ουσία, ήταν μηδαμινές. Μια περίοδος με πολύ άγχος για μένα».

«Μετά από δυόμιση μήνες Όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ ενώ εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. προσπαθούσα να είμαι πιο ώριμη και ψύχραιμη. Ήθελα να πάω στον γυναικολόγο, να το δω επειδή πολλές φορές τα τεστ που παίρνουμε από το φαρμακείο κάνουν λάθος» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στην πρωινή εκπομπή του Alpha. «Όταν ο γιατρός πήγε να με εξετάσει, όταν ήμουν περίπου δυόμιση μηνών έγκυος, η πρώτη μου αντίδραση ήταν «καρδιά είναι αυτή που ακούγεται; Γιατί χτυπάει; Πως γίνεται αυτό;». Γέλασε μαζί μου».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!