TV BITS

Big Brother: Πέντε είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση μετά τη ψηφοφορία

Εν μέσω εντάσεων και μπόλικης γκρίνιας για "στρατηγικές" και προβλήματα στη συγκατοίκηση, έγινε χθες η ψηφοφορία στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και αυτή την εβδομάδα, οι υποψήφιοι για αποχώρηση είναι συνολικά πέντε.

Οι γκρίνιες ήταν έντονες και πριν καν αρχίσει η ψηφοφορία...

 

Τα αποτελέσματα είχαν αρκετό ενδιαφέρον καθώς τα κριτήρια για ορισμένους παίκτες άλλαξαν και συγκεκριμένες συμπεριφορές αυτήν την εβδομάδα έκριναν πολλά για την αρνητική ψήφο. Στρατηγική, δεύτερες σκέψεις και σχέσεις που δεν έχουν αναπτυχθεί ήταν ορισμένοι από τους λόγους, που αρκετοί παίκτες ψηφίστηκαν. 

 

 


Όπως ανακοίνωσε ο Big Brother, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Σαμάνθα Μίσοβιτς, η οποία θεώρησε πως συνέβη επειδή άρχισε να λέει την γνώμη της, ο Παναγιώτης Πέτσας που φάνηκε να απορεί για το ποιός τον ψήφισε, η Ανχελίτα για πρώτη φορά αλλά κι η Μαίρη Βαρσάμη με την Ευδοκία Τσαγκλή για πολλοστή φορά.

 


Φυσικά η διαδικασία του βέτο, με το σχετικό αγώνισμα και το νικητή μπορεί να ανατρέψει τα πάντα, οπότε μένει να δούμε αν θα υπάρξουν αλλαγές στη λίστα των υποψήφιων για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, μέχρι το Live της Παρασκευής.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!