GOSSIP

Ο Ντάνος άφησε σύξυλη μια ρεπόρτερ που του έκανε μια ερώτηση [βίντεο]

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν ένας από τους δεκάδες celebrities που έσπευσαν χθες να συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε για να βοηθηθεί ένα μικρό αγόρι.

Ο αγώνας έγινε χθες στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης, για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις χειρουργικές επεμβάσεις που πρέπει να κάνει ο μικρός Γιαννάκης Βολιώτης.


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο μικρός Γιαννάκης γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση-σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση, με τον αγώνα της οικογένειάς του έχει ήδη υποβληθεί σε 3 εγχειρήσεις, που παρά τα αρνητικά προγνωστικά έχουν βελτιώσει κατά πολύ την κατάστασή του και χρειάζεται ακόμη μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, για να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Τη φιλανθρωπική αυτή πρωτοβουλία στήριξαν πολλοί Έλληνες celebrities, με τον Μάρκο Σεφερλή να είναι ένας εκ των διοργανωτών, ενώ στον αγώνα συμμετείχε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και οι Τριαντάφυλλος, Μιχάλης Μουρούτσος, Bo, Βαλάντης, Σάκης Κατσούλης, Μάρκος Σεφερλής, Κώστας Φραγκολιάς, Σάρα Εσκενάζυ, Λευτέρης Πανταζής, Γιώργος Γιαννόπουλος, Τόνι Μαυρίδης, Γιώργος Καραγκούνης κ.α.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sakiskatsoulis_


Ο πρώην νικητής του Survivor, έχει επανειλημμένα αποδείξει πως αγαπά τα παιδιά και ο ίδιος έχει κάνει πλούσια φιλανθρωπική δράση και έχει δημιουργήσει και το δικό του ίδρυμα.


Όμως όταν χθες μια ρεπόρτερ πήγε να τον ρωτήσει για τα επαγγελματικά του πλάνα, ενώ βρίσκονταν στο γήπεδο όπου έγινε ο φιλανθρωπικός αγώνας, ο Ντάνος δεν έκρυψε την ενόχλησή του και αποχώρησε αμέσως λέγοντας: «Είμαστε εδώ για τον Γιαννάκη» και άφησε σύξυλη τη ρεπόρτερ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!