GOSSIP

Η Ρούλα Κορομηλά έκανε την 3η δόση εμβολίου αλλά είχε παρενέργειες

Η 64χρονη παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, πριν λίγες μέρες, έσπευσε να κάνει την τρίτη "αναμνηστική" όπως συχνά την αποκαλούν, δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, αλλά η ίδια αποκάλυψε πως έχει εμφανίσει παρενέργειες.

Η παρουσιάστρια είχε λάβει το σχετικό ενημερωτικό sms και η ίδια αποκάλυψε πριν τρεις μέσω twitter, πως εμφάνισε παρενέργειες όπως πυρετό και πόνους.


«3η δόση εμβολίου και η « καυτή Αρμένικη βίζιτα» του πυρετού καλά κρατεί!!!Κατσικωμένος στα ψηλά, συμπράττει με τους μυϊκούς πόνους και μαζί μεγαλουργούν. Αναμνηστικό,τελικά, for me κυριολεκτικά! ΟΚ! Δε μασάμε!» έγραψε η παρουσιάστρια και το μήνυμα της συνεχίζει και σήμερα να συγκεντρώνει πολλά σχόλια.


 

Η ίδια πάντως πλέον μάλλον είναι καλύτερα στην υγεία της, αφού χθες έκανε μια νέα ανάρτηση στο Instagram αυτή τη φορά, γράφοντας:«Στα παλιά μας υποδήματα η « απόρριψη» κ μες στα μούτρα μας, κιόλας. Άλλος παρακαλώ που να τολμά να μας βλέπει κ «σκουπιδαριό»! Αυτόν πάντως, τον έστειλα …Χαρά η μαμά μουυυ! Να ξέρετε πως βάζω υψηλές δόσεις αυτοσαρκασμού κ χιούμορ σε όλες τις συνταγές μου. Βγαίνουν τέλειεεεεες.»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!