GOSSIP

Κόλαφος η Τριφύλλη- Ξεσπάθωσε κατά των Λιγνάδη - Φιλιππίδη [βίντεο]

Ασυγκράτητη ήταν σήμερα η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη, η οποία εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και δεν μάσησε τα λόγια της αναφερόμενη στους Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα όταν μίλησε για τον Φιλιππίδη, σχολίασε και τη στάση της συζύγου του Ελπίδας.

«Δεν τους έβαλα εγώ φυλακή! Εγώ δεν του άρεσα, δεν μου την έπεσε. Θα μου πεις γιατί δεν πήγα να του αστράψω δυο χαστούκια. Δεν έτυχε να βρεθούμε. Θα το έκανα.» είπε για τον Φιλιππίδη προσθέτοντας: «Εμένα, οι φίλοι που έχω και τους αγαπώ, δεν γκρεμίζονται από τη μία στιγμή στην άλλη. Αν τον έβλεπα από κοντά θα του έλεγα ότι τον αγαπάω. Δεν του είπε η γυναίκα του για τις πράξεις του, θα το πω εγώ; Σε ρούμπωσα. Σκάσε κι εσύ τώρα!», είπε η Βάσια Τριφύλλη απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα και συνέχισε αναφερόμενη στη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη:

«Δεν είπα εγώ ότι θα είναι θριαμβεύτρια και θα κάνει παρέλαση «ο άντρας μου είναι φοβερός εραστής», όχι. Το ότι έμεινε και δεν έφυγε της δίνει κι ένα μεγάλο βραβείο από όλους μας. Άντεχα εγώ τέτοιο πράγμα τώρα; Μίλα μωρή Λίτσα, εσύ ξέρεις πως…», είπε η Βάσια Τριφύλλη και συνέχισε:

«Πήγαινε και της έδινε αναφορά ρε Φαίη, πόσες βίασε σήμερα;

Τι σιγουριά όμως κι αυτή η καημένη η Ελπίδα; Γεια σου ρε Ελπίδα»!

«Για τις αιτίες που είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης στην φυλακή, όχι, δεν τον λυπάμαι. Κι αν είναι και κάτι που γίνεται κατ’ εξακολούθηση και δεν μπορεί να το ελέγξει, να του βάλουμε και έναν φερετζέ κάπου, σε κάποιο σημείο του κορμιού του. Εσύ κατάλαβες Λίτσα, φαίνεται, όλοι καταλάβαμε», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

 

Για το δε Λιγνάδη λίγο νωρίτερα είχε πει τα ακόλουθα, ενώ αναφέρθηκε και στον πατέρα του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη: «Τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν τον εκτιμώ σαν καλλιτέχνη. Εάν με βλέπεις από τις φυλακές, είσαι ατάλαντος, συγγνώμη! Δεν μου αρέσει! Δεν έχω δικαίωμα; Θεατής είμαι κι εγώ... Πάντα το έλεγα αυτό. Λάτρευα τον πατέρα του, ο οποίος έχει πεθάνει. Κι ευτυχώς που πέθανε ο άνθρωπος και δεν στεναχωριέται».

 

Η ίδια νωρίτερα είχε μιλήσει και για τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!